Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy Bika és Szűz...

Igaz, hogy Bika és Szűz csillajgyü anyukák kènyeztetik gyereküket?

Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Szűzről nehéz elképzelni, nekik nincsenek érzelmeik.
2021. jún. 24. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Uramisten... Ilyen ostoba kérdés, komolyan... Melyik anya nem kényezteti a gyerekét? Ja tényleg.. Az oroszlán se. A halak se. A rák se. A vízöntő csak félig. Az ikrek kétharmada... Jesszusom.
2021. jún. 24. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:

A Szűz általában érzelmileg rideg és szigorú anyuka, de biztosan akadnak itt is kivételek.

A Bika lehet megengedőbb, melegszívűbb. Én mondjuk csak egy ilyet ismertem, ő viszont inkább kioktatta, mintsem kényeztette volna a csemetéit.

2021. jún. 25. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Szűz anyuka vagyok, nem vagyok szigorú egyáltalán csak a retekre, attól kivagyok hogy állandóan koszol a gyerek mindent, de egyébként kenyérre ken, mindent is megveszek neki azonnal, mindent megkap, mindent elintézek neki, nincsen sok szabály itthon és amik vannak sincsenek kőbe vésve, nem vagyok következetes sem sajnos. Imádom a nap 24 órájában a gyerekemet, állandóan dögönyözöm, ölelgetem, puszilgatom és elmondom neki 100x egy nap, hogy imádom őt és maga a tökély.

Egyszóval semmi nem igaz rám a szűz anyukás klisékből, kell is mellém a kos férjem aki viszont szigorú és tekintélyes, különben igazi fejünkre nőtt, elb*szott gyerekeink lennének (most várjuk a másodikat).

2021. jún. 25. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
4-es és egy halakat még nem akarnál pluszban? :D
2021. jún. 29. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!