Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan csajok, akik...

Vannak itt olyan csajok, akik szeretik ha a hasukat/köldöküket kényeztetik?

Figyelt kérdés
Persze nem csak itt merül ki nálam a szexualítás, de szeretnék egy olyan lánnyal beszélgetni, ismerkedni, összejönni akár komolyabb szándékkal, aki szereti esetleg igényli az efféle kényeztetést. Vékony alkat, szép bőr és lapos has ami tetszik. Én egy átlagos/vékony alkatú, igényes, jól szituált fiatalos 34 éves srác vagyok, 2 éve szingli. Többet privátban.

2020. nov. 9. 23:15
 1/6 anonim válasza:
fúj
2020. nov. 27. 12:36
 2/6 anonim válasza:

Első válaszoló komoly értelmi szintet ütött meg, és csak 3 betű kellett a bizonyításhoz.

Először is, mi fúj? Meséld el harcos, hogy mi olyan kiborító azon, ha valaki nem csak a vaginák, ánuszok, meg mellek világában fedezi fel a szexuális izgalmakat!

A kérdező nem a hónaljkutya fétisről, meg a szarszexről érdeklődött, szóval vajon mi váltotta ki a félbites reakciódat egy női hason?

Ha pedig nem tetszik, minek röfögsz ide? A kérdés olyanoknak szólt, akik érdekeltek a témában, észrevetted?

2020. nov. 27. 19:36
 3/6 anonim válasza:
2es: sokat kellett kommentelnem, hogy meglegyen az ötös szint. Ez olyan fontos volt nekem, hogy több embert is sárba döngöltem és megszégyenítettem 3 betűs szavakkal.
2020. nov. 27. 22:34
 4/6 anonim válasza:
Amikor a köldököt nyalják, az pl jó érzés. :)
2020. nov. 27. 23:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Érdekes, milyen dolgokon tudnak itt emberek egymásba akadni. :D

2-es: Elfogadom a véleményed. Ez egyértelműen mindenkinél más. Gondoltam lesz olyan aki nem szereti, de köszi, hogy megerősítetted a hipotézisem. XD

3-as: Nem mindegy? :D Ne meséljen, mert úgy sem tudna ehhez mit hozzáfűzni, mivel ellenszenvét fejezte ki. Csak üres dumával töltené az oldalt. Rövid és korrekt válasz szerintem.

4-es: Örülök neki.

Mint ahogy fent is leírtam azokat a lányokat keresem akik szeretik! Elfogadom mindenki véleményét, de próbáljunk a fent leírtakhoz konstruktív módon hozzájárulni véleményünkel és nem egymást kritizálni, mert azzal sok mindenre nem megyünk!

Köszönöm!

2020. nov. 30. 12:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Hupsz elcsúsztam egy számmal:

2-es = 1-es

3-as = 2-es

2020. nov. 30. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!