Vannak itt olyan csajok, akik szeretik ha a hasukat/köldöküket kényeztetik?
Első válaszoló komoly értelmi szintet ütött meg, és csak 3 betű kellett a bizonyításhoz.
Először is, mi fúj? Meséld el harcos, hogy mi olyan kiborító azon, ha valaki nem csak a vaginák, ánuszok, meg mellek világában fedezi fel a szexuális izgalmakat!
A kérdező nem a hónaljkutya fétisről, meg a szarszexről érdeklődött, szóval vajon mi váltotta ki a félbites reakciódat egy női hason?
Ha pedig nem tetszik, minek röfögsz ide? A kérdés olyanoknak szólt, akik érdekeltek a témában, észrevetted?
Érdekes, milyen dolgokon tudnak itt emberek egymásba akadni. :D
2-es: Elfogadom a véleményed. Ez egyértelműen mindenkinél más. Gondoltam lesz olyan aki nem szereti, de köszi, hogy megerősítetted a hipotézisem. XD
3-as: Nem mindegy? :D Ne meséljen, mert úgy sem tudna ehhez mit hozzáfűzni, mivel ellenszenvét fejezte ki. Csak üres dumával töltené az oldalt. Rövid és korrekt válasz szerintem.
4-es: Örülök neki.
Mint ahogy fent is leírtam azokat a lányokat keresem akik szeretik! Elfogadom mindenki véleményét, de próbáljunk a fent leírtakhoz konstruktív módon hozzájárulni véleményünkel és nem egymást kritizálni, mert azzal sok mindenre nem megyünk!
Köszönöm!
Hupsz elcsúsztam egy számmal:
2-es = 1-es
3-as = 2-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!