Minden rák nő ennyire hisztis és kibírhatatlan?
Figyelt kérdés
A horoszkópom alapján a rák csajok valóak hozzám (halak vagyok). Eddig 2 rák barátnőm volt de rengeteget hisztiztek és nem tudtam kiigazodni rajtuk. Az a baj hogy én is tudok hisztis lenni meg könnyen meg lehet bántani. Amikor rossz kedvem volt neki is az lett és fordítva de amikor jó napunk volt akkor nem akartam mást magam mellé csak őket. Viszont hosszú távon kikészültünk egymás mellett, én mindig mondtam mennyire szeretem őket de nem hitték el, a végén már nem tudtam hogy bizonyítsam, azt mondták nem érzik biztonságban magukat. De a szex az nagyon ott volt velük pont olyan gyengéd érzelmes meg minden. Minden rák nő ilyen? Érdemes velük tovább próbálkozni? Köszi a válaszokat2021. jún. 24. 16:01
61/74 A kérdező kommentje:
Az biztos nem azt mondta a halak pasik cukik
2021. júl. 8. 15:09
63/74 A kérdező kommentje:
Ne nevess
2021. júl. 8. 15:24
64/74 anonim válasza:
Legalább egyetlen egyszer próbálj meg úgy választani párt, hogy nem a horoszkópját nézed, hanem a tulajdonságait az adott illetőnek.
65/74 anonim válasza:
Húúú kicsit lesokkolt ez a 7 oldal, amit itt végig olvastam... Az asztrológiát komolytalan dolog kinevetni, persze nem a bulvárlapok "jóslásaira" gondoltam most. Aki úgy gondolja, hogy az az asztrológia, na inkább azon kéne nevetni. A csillagjegyek összevetése így nem igazán működik, mert nagyon nem vagyunk egyformák. Pl egy rák hölgy talán pár dologban hasonlít a másik rák hölgyhöz, eleve mindketten nők ugye, na de komolyítsunk egy picit a dolgon. Kedves olvasók és kommentelők, tudjátok, hogy nagyjából mennyi idő múlva lesz a földön mégegyszer ugyan az a csillagállás ami akkor volt, amikor x vagy y megszületett? 26.000 év múlva. Ezért Is vagyunk ennyire különbözőek emberek. Rengeteget tudnék írni a témával kapcsolatban, 12 éve tanulom az asztrológiát, napi szinten, mert kedvelem, de olyan mély és komoly tudomány (sajnos egy ideje hivatalosan nem igazán szeretik elismerni), hogy én is még gyengécskének számítok a tudorok között. Viszont kedves kérdező, nyugodtan támaszkodj a megérzésedre, inkább úgy ismerkedj, mert az kevésbé csap be, mint vakon egy dolog alapján általánosítva válogass és cimkézz embereket. /ő rák, akkor ő ilyen, ez nem így megy/ Amúgy mi a rák, a napjegye vagy az aszcendense? Szóval ez nem így működik. Viszont ha gondolod, nyugodtan írj rám és segítek neked, amiben csak tudok, de ne pörgesd magad ebbe így bele és sérts meg akaratlanul esetleg teljesen normális "rák" hölgyeket ezzel az általánosítással.
66/74 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nekem csak annyi kérdésem lenne hogy halak ferfikent jó ötlet rák csajokkal próbálkoznom? Kettő már nem jött össze most megint van egy
2021. júl. 9. 17:02
67/74 anonim válasza:
Gecc...felejtsd már el ezt a horoszkóp általi párkeresést mert így soha nem fogod megtalálni azt a bizonyos valakit, akit "nagy ő" - nek neveznek... Próbálj úgy keresni párt, hogy nem a horoszkópját nézed hanem a személyiségét!
68/74 anonim válasza:
Szerintem lefagyna neki a rendszer olyankor. Nem tudna megoldani egy olyan bonyolult feladatot.
69/74 anonim válasza:
Nem biztos, hogy átment, amit szerettem volna írni... Ez amúgy abból is látszik, hogy felemás a pontozás, de ugye aki troll az troll, aki meg szimplán értetlen, az értetlen, nincs mit tenni.
Szóval kedves kérdező, ne ez alapján dönts, de amúgy lehet jó páros, mint ahogy lehet akár kevésbé jó is... Lehetsz te jó párja pl egy bika hölgynek is, ne ez alapján dönts ennyit tudok javasolni. Szoktam csinálni szinasztriát (csúnyán fogalmazva párkapcsolati megfeleltetést), ebben sokmindent kell nézni, nem csak a napjegyet pl. Írj rám, ha szeretnél, ennyit tudok mondani, felajánlottam, többet így nem tudok érted tenni. Más is írhat, ha asztrológiai kérdése lenne, ha tudok szívesen segítek bárkinek privátban. Szép napot mindenkinek! 😃
70/74 anonim válasza:
Kérdező, a rákok nevében felszólítlak és megkérlek, hogy hagyj minket békén!!! Látod én nem is ismerlek, de legszívesebben kilőnélek a Marsra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!