Minden rák nő ennyire hisztis és kibírhatatlan?
Figyelt kérdés
A horoszkópom alapján a rák csajok valóak hozzám (halak vagyok). Eddig 2 rák barátnőm volt de rengeteget hisztiztek és nem tudtam kiigazodni rajtuk. Az a baj hogy én is tudok hisztis lenni meg könnyen meg lehet bántani. Amikor rossz kedvem volt neki is az lett és fordítva de amikor jó napunk volt akkor nem akartam mást magam mellé csak őket. Viszont hosszú távon kikészültünk egymás mellett, én mindig mondtam mennyire szeretem őket de nem hitték el, a végén már nem tudtam hogy bizonyítsam, azt mondták nem érzik biztonságban magukat. De a szex az nagyon ott volt velük pont olyan gyengéd érzelmes meg minden. Minden rák nő ilyen? Érdemes velük tovább próbálkozni? Köszi a válaszokat2021. jún. 24. 16:01
51/74 A kérdező kommentje:
Segítsetek lecci de most normálisan. A csajszin nem tudok kiigazodni egyszer jofej és sokat nevetünk aztán mintha nem érdekelném meg nem szól egy szót se, flegma, nekem kell mindent kitalálni. Mi van ilyenkor a nő fejében?
2021. júl. 8. 13:51
52/74 A kérdező kommentje:
Sokat beszélt ruhakrol elvittem vásárolni erre olyan unott fejet vágott végig, és alig szólt valamit hozzám, nem értem a nőket semmi sem jó
2021. júl. 8. 13:53
53/74 anonim válasza:
Én már erre nem írok semmit. Vagy de: Hagyd a pics@ba a rákokat és személyiség alapján válassz párt,ne egy ķurva horoszkóp alapján.
Mentem röhögni, bár 1 hónapot jósoltam nektek (47- es voltam).
54/74 anonim válasza:
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy túl magasra tetted a lécet az egy hónappal.😂😂😂
55/74 A kérdező kommentje:
Nem szakítottunk csak nem értem a viselkedését, csókolózni nagyon jó vele
2021. júl. 8. 14:27
56/74 anonim válasza:
Hát igen, erre és a horoszkópjára igazán fel lehet építeni egy stabil párkapcsolatot.😂
57/74 anonim válasza:
Gyerekek, hát sírok... 🤣🤣🤣🤣
Van egy cuki srác, igaz nyilas a horoszkópja, akivel nem illem össze.. De van egybizomagyú
58/74 anonim válasza:
Izomagyu paraszt is aki skorpió.. Es mivel a skorpió illik hozzám, vele fogok járniiiii... (irónia)
Halak lány
59/74 A kérdező kommentje:
Ennek a lánynak is biztos csak az autóm tetszik mint a többinek, a szex persze jó volt a hátsó ülésen aztán ment a hiszti, ki érti a nőket
2021. júl. 8. 15:03
60/74 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a csillagjegyed nem tetszik neki?😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!