Minden rák nő ennyire hisztis és kibírhatatlan?
Figyelt kérdés
A horoszkópom alapján a rák csajok valóak hozzám (halak vagyok). Eddig 2 rák barátnőm volt de rengeteget hisztiztek és nem tudtam kiigazodni rajtuk. Az a baj hogy én is tudok hisztis lenni meg könnyen meg lehet bántani. Amikor rossz kedvem volt neki is az lett és fordítva de amikor jó napunk volt akkor nem akartam mást magam mellé csak őket. Viszont hosszú távon kikészültünk egymás mellett, én mindig mondtam mennyire szeretem őket de nem hitték el, a végén már nem tudtam hogy bizonyítsam, azt mondták nem érzik biztonságban magukat. De a szex az nagyon ott volt velük pont olyan gyengéd érzelmes meg minden. Minden rák nő ilyen? Érdemes velük tovább próbálkozni? Köszi a válaszokat2021. jún. 24. 16:01
31/74 anonim válasza:
Mondanám hogy nem.:D de igen. Hisztis, zsarnok, hangulatember, parancsolgato, kiszámíthatatlan és még sorolhatnam naphosszat. Kevés ember tud rájuk hatni mindenen meg tudnak sertodni. (fő az önkritika)
32/74 anonim válasza:
Szerintem csak akkor próbálkozz, ha végtelenül türelmes vagy,akkor kenyérre lehet őket kenni. :) Nagyon nehéz jegy, a, legjobb rájuk hagyni a dolgokat mert ha nem akkor tombolnak. :)
33/74 A kérdező kommentje:
Mondtam én hogy hisztisek, akivel most próbálkozom azt még megvárom aztán ha nem megy akkor lesz valami más.
2021. jún. 29. 06:55
35/74 A kérdező kommentje:
Nem akkor skorpió vagy szuz, azt olvastam ők még jók lehetnek hozzám. Bár anyukám szűz és mindenbe belekot semmi sem jó neki.
2021. jún. 29. 07:28
36/74 anonim válasza:
😂😂😂😂
Képtelen vagyok komolyan venni.
37/74 anonim válasza:
Kérdező, mi lenne ha egyszer nem horoszkóp alapján választanál párt, hanem mondjuk a tulajdonságai alapján?
38/74 anonim válasza:
A szűz maximálista azért kötekedni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!