Minden rák nő ennyire hisztis és kibírhatatlan?
Figyelt kérdés
A horoszkópom alapján a rák csajok valóak hozzám (halak vagyok). Eddig 2 rák barátnőm volt de rengeteget hisztiztek és nem tudtam kiigazodni rajtuk. Az a baj hogy én is tudok hisztis lenni meg könnyen meg lehet bántani. Amikor rossz kedvem volt neki is az lett és fordítva de amikor jó napunk volt akkor nem akartam mást magam mellé csak őket. Viszont hosszú távon kikészültünk egymás mellett, én mindig mondtam mennyire szeretem őket de nem hitték el, a végén már nem tudtam hogy bizonyítsam, azt mondták nem érzik biztonságban magukat. De a szex az nagyon ott volt velük pont olyan gyengéd érzelmes meg minden. Minden rák nő ilyen? Érdemes velük tovább próbálkozni? Köszi a válaszokat2021. jún. 24. 16:01
11/74 anonim válasza:
Én rák vagyok, nem vagyok hisztis. Viszont a horoszkóp alapján párt választani hülyeség. Évekig voltam egy mérgező kapcsolatban a horoszkóp szerint a legjobban hozzám illő pasival (nem ez alapján választottam, sőt nem is tudtam róla). Szar kapcsolat volt. Most egy ikrek pasival vagyok együtt és ilyen harmóniában, szenvedéllyel még senkivel sem voltam mint vele (szexuális értelemben, nem a viták miatt mert nem veszekszünk), pedig a hókuszpókusz alapján nem illünk össze.
12/74 A kérdező kommentje:
Mi volt a barátod csillagjegye akivel nem jöttetek ki jól?
2021. jún. 24. 21:17
13/74 anonim válasza:
Megragadtad a válasz lényegét. xDDDD
14/74 A kérdező kommentje:
Leirhatnad csak kérdeztem,kivancsisag.
2021. jún. 24. 21:18
15/74 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nagyon hasznos volt látszik hogy rák vagy te is.
2021. jún. 24. 21:33
16/74 anonim válasza:
Nem az vagyok. :)
Nem én írtam a 11-es kommentet. Látszik, hogy ennyit ér a tudományod. Nem lehet, emiatt ért véget a kapcsolatod?
13. vagyok.
17/74 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tudós csak várom hogy valaki rendesen válaszoljon a kérdésemre. Ennyi
2021. jún. 24. 21:40
18/74 anonim válasza:
De buta maga a kérdés is. Milyen választ vársz erre?
“Igen, minden rák nő hisztis”?
19/74 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem tudom miért az van a képletemben hogy rák nővel leszek boldog, direkt őket szedtem fel és tessék mindig csak veszekedtek, meg hogy miért megyek nélkülük bulizni. Nekem van életem ők meg otthon poshadnak arról nem én tehetek, nem?
2021. jún. 24. 21:49
20/74 anonim válasza:
Na látod, pontosan ebből látszik mekkora baromság ez az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!