Mérleg férfiak?
Szerintem a "toxikusság" abban jelenne meg, hogy sokszor erősen ragaszkodnak a saját véleményükhöz(elég makacsok).
De szerintem nagyon szerethető csillagjegyek, nekem a mérleg az egyik kedvencem.
Nem ítélek meg csillagjegyek alapján senkit, de szeretem hobbiból elemezgetni őket, vagy utánuk olvasni (legalább addig se unatkozok:D)
Nincs olyan, hogy mérleg férfi. Olyan van, hogy egy férfinek a napja a mérleg jegyben állt, amikor megszületett. Ezen kívül van még holdja, aszcendense és 8 egyéb bolygó, amelyeknek van jegykaraktere, házhelyzetei és fényszögkapcsolatai. Ezek mind árnyalják és teljes mértékben egyedivé teszik minden ember születési horoszkópját.
Erről ebben a videóban találsz némi infót: [link]
Ez olyan mintha egy embert úgy akarnál megismerni, hogy csak a kedvenc színe érdekel és úgy teszel, mintha ebből állna az egész személyisége.
Nem lehet kiszakítani a személyiségből tulajdonságokat és csupán az alapján megítélni valakit. Illetve lehet, csak hosszútávon nem túl eredményes. :D
A legjobb barátnőmnek Mérleg a pasija.
Egy éve van vele, ezalatt nyolc szakítás és újrakezdés volt.A pasi erősen befolyásolja lelkileg a barátnőm, szinte mindenben az van, amit ő akar.
Már nem sokat találkozunk barátnőmmel, azt is szinte lopva, mert a pasi mindenről tudni akar és ő "engedélyezi " a találkozást is...
Ez sokat elmond a Skorpió barátnőm és a Mérleg pasi viszonyáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!