A Mérleg férfiak tényleg olyan elbűvölőek,vagy inkább jó színészek ?
Ismerősömnek Mérleg férfi a kedvese,kb negyed éve.Egy nagyon ápolt,de nagyon hiú idősebb férfi.
Azt olvastam mindenhol,hogy kedves,társaságkedvelő emberek a Mérlegek,ez a férfi viszont nem jár sehova,otthon szeret gubbasztani és ismerősömtől is ezt várja el.Nekem az jön le,hogy mindig az van,amit ez a férfi akar,de elég fondorlatosan alakítja a dolgokat, hogy ez ne legyen szembetűnő.Elég féltékeny is és férfi létére hisztis...
Szóval, lehet, hogy a Mérlegek inkább jó színészek,mint aranyos emberek ?
Kettos jegy kettosek bennuk az erzesek es szerintem kivalo szineszek abbol a szempontbol hogy mindig tudjak mit es hogyan mondjanak h abbol csak jo legyen vagy beke legyen.
Igen rendkivul hiuak de szerintem
Ez pozitiv tulajdonsag nagyon figyelnek a kulsejukre ruhazatukra megjelenesukre... szeretik a penzt is de egy maguk ritkan kepesek elerni nagyobb osszegeket akiknek egynel tobb van mar ott “annak idejen” biztosan volt valaki aki fogta a kezuket.. Nagy szeretok a merlegek nem igazan csaladra termett jellemek de a csaladjukert is megtennenek mindent de kell nekik a nagyon hosszu poraz h egyensulyban maradjanak:) Nagy romantikusok szeretik kenyeztetni a masikat es tudjak is mi a nyitja ennek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!