Mérleg nő bejönnek nektek Rák fèrfiak? Vagy inkább oroszlán férfiak jönnek be? Egy mérleg nőt n m nehéz meghódítani?
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 12:40
1/8 anonim válasza:
Nekem az ember férfiak jönnek be, azok közül is csak azok, akik nem hisznek az asztrológiás baromságokban.
2/8 anonim válasza:
Az asztrológia szerint sem csak 12-féle ember van. Nemcsak a születési hónap számít.
3/8 anonim válasza:
A mérleg helyett hirtelen meleget olvastam
4/8 anonim válasza:
a mérlegeket meghóditani könnyű, megtartani nehéz
5/8 anonim válasza:
Mérleg nőnek az a csillagjegyű férfi jön be, akit beenged.
6/8 anonim válasza:
Ez a helyesírás, imádnivalóan bosszantó. :D Egyébként ezeket az épületes baromságokat honnan szülöd? Mindenféle felállás létezik az összes csillagjegy között. Nincs ilyen, hogy mérleg csak rákkal, akkor már kihaltunk volna az olyan hülyék miatt, mint te.
8/8 anonim válasza:
Statisztikailag nézve bármilyen csillagjegyű férfi-nő párosra ugyanakkora az esély, tehát egy bődületes ökörség már maga a kérdés is.
De engem mindig elbűvöl az a fajta szellemi egyszerűség, hogy vannak emberek a Földön még 2020-ban is, akik azt hiszik, hogy 12 féle ember létezik és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!