Milyenek a mérleg csillagjegyű férfiak?
A szerelemben
Szexben
Vitás helyzetben
Általában azt lehet róluk olvasni,hogy gyöngédek, kedvesek, nyugodtak,de személyes vélemény is érdekelne.
Trollok ha írnak is nem érdekelnek 🥰 Köszönöm a válaszokat ❤️❤️
Vitázni velünk nagyon nehezen lehet, csak szólok mi jobban szeretünk békességben élni😂
(Magamból indulok ki, én is mérleg vagyok)
Férjem mérleg:
szerelemben: hűséges típus, az év minden napján képes kis örömöket okozni, ajándékozni, meglepni apró dolgokkal. Figyelmes.
szexben: kimondottan jó, mert figyel arra is, hogy a nő is élvezze.
Vitás helyzetben: Nem lehet vele vitázni, mert a vége mindig az, hogy vagy megsértődök, vagy ő csapja be az ajtót, és faképnél hagy. Nagyon nem szeretek vele vitatkozni, mert nehéz vele.
Tényleg kedves. De messze van a nyugodtsághoz. Hamar kiborul, apró dolgok miatt is fel tudja idegesíteni magát ( PL: idegesíti ahogy eszem. szerinte hangosan ropog a kaja, vagy idegesíti a szomszéd tuk-tuk zenéje)
Amit még tudni róla, hogy hatalmas humoruk van, mindig megtud nevetettetni. Igyekszik a kivánságaimat teljesíteni. PL. Mondtam egyszer, hogy annyira szeretnék életemben először repülni, mondjuk Thaiföldre. 1 évvel később a karácsonyi ajándékom egy thai út lett. ( 33 évesen akkor repültem életemben először)
Amit még csodálok benne, hogy nagyon jó az alkalmazkodó képessége. Képes olyan emberekkel jóban lenni akiket mások nem igazán kedvelnek a módoruk miatt.
Őszességében a mérleg férfiak kellemes, jó társaság.
(én ikrek vagyok)
Harmóniára és békére törekszik maga körül, inkább amolyan diplomata típus, aki igyekszik elsimítani a kialakuló konfliktusokat.
A komoly vitákba, személyeskedésbe nem igazán szeret bevonódni, egy ideig türelmes ilyenkor, végül azonban tényleg megsértődik. Szerencsére, ezen hamar túlteszi magát, mert nem haragtartó típus. :)
"Általában azt lehet róluk olvasni,hogy gyöngédek, kedvesek, nyugodtak,de személyes vélemény is érdekelne."
Ezeket szerinted a csillagjegy dönti el te 8 általánosnál megakadt?
Kedves 7-es válaszoló
Ahogy látod ez az asztrológia, horoszkóp kategória,ha nem hiszel benne miért vagy itt?😃
Hol írtam olyat,hogy ez dönti el?Nem véletlen kértem személyes tapasztalatokat.
De nem baj, ügyes vagy nyugi 🧡
Nem a huseg minta szobrai, de kedves flortolos szabad intelligens emberek szeretnek beszelgetni sok mindenben jartasak mint alapvetoen sok levegonjegy. Diplomatikusak, nem szivesen vitaznak( ha merleg jellegek dontoen) szeretik a szepet, es a jot mindenben:)
Szerintem kell hozzajuk egy hatarozottabb szemelyiseg, hangsulyozom ha merleg jellegek:)
Szerintem oroszlan kos ikrek illik hozza a legjobban, es ilyen felallasban js talalkoztam sikeres hosszutavon is mukodo kapcsolatokkal es hazassagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!