Milyenek a mérleg csillagjegyű férfiak?
A szerelemben
Szexben
Vitás helyzetben
Általában azt lehet róluk olvasni,hogy gyöngédek, kedvesek, nyugodtak,de személyes vélemény is érdekelne.
Trollok ha írnak is nem érdekelnek 🥰 Köszönöm a válaszokat ❤️❤️
Én a mérleg jegyű férfiakat egynek tudom be a vízöntő csillagjegyűekkel. Mindkettőben bennük van a megfelelési kényszer és jól esik nekik, ha kedvelik őket, akár barátilag is.
A mérlegek és a vízöntők még akár akkor is képesek valakit továbbra is szeretni, ha megcsalták, vagy lejáratták, mert akiben valami szeretet éreznek, azt továbbra is szeretni fogják, mind a vízöntő és a mérleg megbocsátanak annak, akit szeretnek.
Mérleg jegyűeknek hasonló az élet felfogásuk az ikrekkel, mindketten levegő elemek, így a mérleg az ikrekkel rokon jegy.
Nagyjából az ikrek enyhébb változata a mérleg, mindkettő elvileg kettős jegy, de az ikrek a leginkább, a mérleg pedig a saját hangulata által, gondolatai által zavarodik meg és elbillen a stabilitása.
Mérleg jegyűeknél általában az még sokkal jobb, ha férfi a jegy viselője, mert ha nő a jegy viselője az rosszabb, mert a mérleg nők iszonyú rosszak tudnak lenni egy pasi számára, nagyon kiszámíthatatlanok a mérleg nők.
De ha egy kapcsolatban férfi a mérleg az még jobb.
Azért írtam 34. válaszolóként, hogy jobb mérleg jegyűeknél, ha inkább férfi a mérleg jegyű, nem pedig nő egy kapcsolatban, mert a mérleg nők iszonyatosan bosszúállók és kegyetlenebbek.
A mérleg férfi az talán előbb megsajnálja azt, akire kicsit neheztel és előbb megbocsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!