Milyenek a mérleg csillagjegyű férfiak?
Figyelt kérdés
A szerelemben
Szexben
Vitás helyzetben
Általában azt lehet róluk olvasni,hogy gyöngédek, kedvesek, nyugodtak,de személyes vélemény is érdekelne.
Trollok ha írnak is nem érdekelnek 🥰 Köszönöm a válaszokat ❤️❤️
2020. nov. 23. 18:53
11/39 anonim válasza:
Baráti körömben van Mérleg nő - Skorpió férfi kapcsolat. Nagyon szenvedélyesek, szinte havonta összevesznek, szakítanak, kibékulnek. Viszont a Mérleg nő nagyon hiú,hisztis, volt,hogy poharat, stb vágott a Skorpió férfihez. És ahogy látom, szeret ő dirigálni a kapcsolatban, szeret sokat beszélni és eléggé nem tudja fegyelmezni magát, nyíltan is állandóan fogdossa és simogatja a párját, akit ez pedig láthatóan zavar.
12/39 Gerike123 válasza:
Mérleg vagyok☺️
Azt gondolom hogy egy nagyon barátságos és kedves ember vagyok. A párom az első az életemben mindent megteszek hogy boldog legyen.
Magamat sex én nehéz véleményezni de röviden tökéletes minden.
Nagyon sok mindenben magamra ismertem az előző kommentek között! Pl: imádom meglepni a szerelmem akar az év minden napján.
13/39 anonim válasza:
Én Kos vagyok. Vonzanak a Mérlegek. Jól kijövök velük. Sok olyan ismerősöm van, akiknek Mérleg a napjegyük, holdjegyük. Én amit eddig tapasztaltam velük kapcsolatban, hogy kedvesek, türelmesek, szeretik a társasági életet meg szeretnek emberek közt lenni, másokkal beszélgetni mégis sok minden zavarja őket másokban ahogy előttem is írta valaki nagyon kis apró dolgok is feltudják őket idegesíteni pl ha csámcsogsz, ha hangosan hallgatod a zenét akármi kis apróság is zavarja. Nagyon precíz. Igyekszik odafigyelni arra, hogy az élete minden területe rendben legyen. Párkapcsolat, karrier, egészség, pénzügy minden stimmeljen. Szeret beszélgetni és kedves másokkal, odafigyel másokra, ami szép dolog, de ha van párja és a partnere egy féltékeny, birtokló típus, akkor könnyen megharagudhat ezért, mert kívülről az a kedves kis beszélgetés könnyen tűnhet flörtölésnek. Nem haragtartó. Jó humora van. Megértő, együttérző, szivesen meghallgat. Nehezen tűri a stresszhelyzeteket, ha kapkodnia kell. Szereti a divatos, szép dolgokat, de nem követi eszeveszetten a csordát. Számára az az elsődleges szempont, hogy mi áll jól neki, mi tetszik neki így van egy saját stílusa. Ha ő szereti sportosan öltözködni, tetszenek neki a piercingek akkor nem érdekli, hogy most ez nem divat vagy lesz, aki megszólja azért, hogy piercinget hord, mert neki ez tetszik és kész. Szerelemben ha szerelmes, akkor ameddig csak tud kitart a párja mellett és sok mindent eltűr neki, de azért a türelme véges tehát ha úgy érzi elege van és betelt a pohár, akkor véget vet a kapcsolatnak. Sokat lehet velük hülyéskedni, sokat mosolyognak, jó kedvük van, élvezik az életet, de persze náluk is előfordul a rossz kedv, konfliktusok. Alapvetően egy jó jegy főleg ha te is társasági ember vagy, szeretsz jönni-menni, beszélgetni.
15/39 Angel3000 válasza:
Szia! A mèrleg csillagjegyû fèrfi ingatag, nem egy stabil tipús! A barátom is mèrleg, a feleségèt meg is csalta, majd ott is hagyta, aztán vissza ment a felesègehez ujra, majd pár hónap után ujra vissza ment a szeretôjèhez. Nem stabil èrzelmileg!
16/39 anonim válasza:
15, nem minden mérleg ugyan olyan 😔
17/39 anonim válasza:
Csendesek, alkalmazkodóak, jó társaság, megértőek, de ez csak a látszat. Valójában önzőek, pszichopaták, belül, de nagyon jól tudják leplezni.
18/39 anonim válasza:
Mint az én volt főnököm. Ő is ilyen önző volt, de nagyon.
19/39 Angel3000 válasza:
Kedves kèrdezô! A mèrleg fèrfi kiegyensúlyozott es nagyon èrzèkeny. De ez a stabilitás nagy erôfeszitèse eredmènye, hisz az èlete örök ide-oda lengès. Elragadó egyènisèg ès tudja is, hogyan kell meghóditani egy nôt, de ha már egymásèi lettek, többè nem engedi el partnerèt, minden igyekezetével a kedvèben jár. A mèrleg fèrfi házasságra szûletett. De sokat keres, mig megtalálha azt, akit megálmodott.
20/39 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Ingatag mint a mérleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!