Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek a mérleg csillagjegyű...

Milyenek a mérleg csillagjegyű férfiak?

Figyelt kérdés

A szerelemben

Szexben

Vitás helyzetben

Általában azt lehet róluk olvasni,hogy gyöngédek, kedvesek, nyugodtak,de személyes vélemény is érdekelne.

Trollok ha írnak is nem érdekelnek 🥰 Köszönöm a válaszokat ❤️❤️

2020. nov. 23. 18:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ, hogy milyen a holdjegyük, aszcendensük, aszcendens uralkodójuk és van-e bolygó vagy bezárt jegy az első házban és a bolygóknak milyenek a fényszög kapcsolataik és házhelyzeteik.

Ha nem egy ember életében vizsgáljuk, hanem csak maga a tiszta archetípus érdekel, akkor itt találsz róla némi infót: [link]

Ha egy ember életében vizsgáljuk, akkor nem elég csak a napjegyet nézni.

2021. febr. 21. 10:50
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
Mintha ez bármit is meghatározna.
2021. máj. 20. 18:56
 23/39 anonim ***** válasza:
22%

Semmi köze nincs a személyiséghez.

az egyik barátomnak ugyan az a csillagjegye de majdnem hogy ellentétek vagyunk.

2021. máj. 24. 16:07
 24/39 anonim ***** válasza:
30%
Uhh az előttem lévők jól le lettek pontozva, hát igen akik reálisan gondolkoznak, mindig el vannak nyomva a birkák által.
2021. máj. 24. 19:45
 25/39 A kérdező kommentje:
Emberek, ez az ezotéria azon belül asztrológia kategória ha nem érdekel vagy esetleg hülyeségnek tartjátok ne írjatok ide mert engem személy szerint teljesen hidegen hagy! 🤫🥱😇
2021. máj. 24. 20:57
 26/39 anonim ***** válasza:
18%

az is hidegen hagy hogy már több tudományos kísérlet is meg cáfolta a horoszkópot? megértem hogy nem hiszel nekem, de akkor remélem a tudománynak igen.

a másik meg hogy én egyáltalán nem beszéltem lekezelően csupán elmondtam a tényeket. megpróbáltam teljesen tisztelettel beszélni, veled ellentétben. megértem ha nem értünk egyet, de akkor próbáljunk meg értelmesen és tisztelettel átbeszélni, és nem ignorálni.

2021. máj. 24. 22:18
 27/39 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem beszéltem lekezelően, szimplán nem értem akit ez nem érdekel minek írogat ide, én se megyek autó meg sport kérdésekhez mert nem érdekel. 😃
2021. máj. 24. 22:32
 28/39 anonim ***** válasza:
29%
csakhogy én a "Véletlen" ikonra kattintottam, nem én választottam.
2021. máj. 24. 23:24
 29/39 A kérdező kommentje:
Értem, attól nem muszáj válaszolni ha nem szereted ezt a témát ☺️
2021. máj. 25. 03:14
 30/39 anonim ***** válasza:
89%
Exem volt mérleg. Szexben nagyon jó, úgy meg tudott csinálni mint még senki, de bújós, puszilkodós is volt mellette. Szerelemben inkább a szája volt nagy, a tettei annyira nem tükrözték,de alapjában véve egy kedves ember, remek humorral. A viták a döntésképtelenségéből adódtak, hangosan nem kiabáltunk, de csak csűrte-csavarta mindig a szót, lyukat beszélt az ember hasába mégse döntött soha semmiben (olyan egyszerű dolgokban sem, hogy mit ebédelünk), így döntöttem én:elbúcsúztunk. Sokáig hiányzott, de igaz, hogy nem valók a skorpiókhoz sajnos.
2021. nov. 7. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!