Milyenek a mérleg csillagjegyű férfiak?
A szerelemben
Szexben
Vitás helyzetben
Általában azt lehet róluk olvasni,hogy gyöngédek, kedvesek, nyugodtak,de személyes vélemény is érdekelne.
Trollok ha írnak is nem érdekelnek 🥰 Köszönöm a válaszokat ❤️❤️
Attól függ, hogy milyen a holdjegyük, aszcendensük, aszcendens uralkodójuk és van-e bolygó vagy bezárt jegy az első házban és a bolygóknak milyenek a fényszög kapcsolataik és házhelyzeteik.
Ha nem egy ember életében vizsgáljuk, hanem csak maga a tiszta archetípus érdekel, akkor itt találsz róla némi infót: [link]
Ha egy ember életében vizsgáljuk, akkor nem elég csak a napjegyet nézni.
Semmi köze nincs a személyiséghez.
az egyik barátomnak ugyan az a csillagjegye de majdnem hogy ellentétek vagyunk.
az is hidegen hagy hogy már több tudományos kísérlet is meg cáfolta a horoszkópot? megértem hogy nem hiszel nekem, de akkor remélem a tudománynak igen.
a másik meg hogy én egyáltalán nem beszéltem lekezelően csupán elmondtam a tényeket. megpróbáltam teljesen tisztelettel beszélni, veled ellentétben. megértem ha nem értünk egyet, de akkor próbáljunk meg értelmesen és tisztelettel átbeszélni, és nem ignorálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!