Vannak még hűséges és nyugodt nyilasok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 08:45
1/11 anonim válasza:
Nekem a párom nyilas, nem éppen nyugodt természet. Illetve eddig minden párját megcsalt, így sajnos ellen példával nem tudok szolgálni. :/
21/L
3/11 anonim válasza:
én nyilas vagyok valóban egyik se igaz rám xD
4/11 anonim válasza:
Azt hittem a nyilasok mind kihaltak a 2. világháború után 🤔 de ezek szerint vannak leszármazottjaik akik viszik tovább az ősök eszméjét
5/11 anonim válasza:
A nyilas csillagjegyű ember pont hogy energikus, kreatív, aktív, pörgős, a hűség pedig nem csillagjegy függvénye.
6/11 anonim válasza:
Ezeket a hülyeségeket hogy pörgős, meg kreatív, honnan veszitek? Nyilasként kérdezem..
7/11 anonim válasza:
22/F
Nyilas
Hát én a világ legnyugisabb embere vagyok. :D
Igyekszek mindenki kedvében járni, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen én pedig alkalmazkodok. (Persze van egy határ de odáig még nem kellet eljutni xd )
Idáig hűséges voltam és szerintem az is maradok. :D
Magamhoz és a szeretteimhez biztosan.
8/11 anonim válasza:
Szioo, a nyilasok egyáltalán nem nyugodtak, magamból indulok ki, viszonylag energikus vagyok és mindent túl stresszelek:((
9/11 anonim válasza:
8-as, szerintem a nyugodtságot nem így értette :)
10/11 anonim válasza:
Nyilván vannak, mivel nem csak a napjegy határozza meg a személyiségünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!