Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért tapadhatnak rám a nyilasok?

Miért tapadhatnak rám a nyilasok?

Figyelt kérdés

Bika lány vagyok,és feltűnt,hogy a nyilasok 90%-a tapad rám.Mikor csak barátkoznak,akkor semmi bajom nincs velük,de a legtöbbjük nagyon rámenősen nyomul rám, akkor is,ha párjuk van (pedig nem vagyok kihívó).

Mitől lehet ez? Elvileg a bakokkal és a skorpiókkal kéne vonzzuk egymást,de ők messzire elkerülnek.

2021. jan. 5. 13:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
"Elvileg a bakokkal és a skorpiókkal kéne vonzzuk egymást" - ez is világosan mutatja, hogy a horoszkópnak semmi értelme ezen a szinten. Te sem gondolhatod komolyan, hogy azért tetszel a Józsinak, mert a Vénusz meg a Mars éppen azon a ponton álltak az égen, ahol, a Gabi meg azért kerül el, mert azok az égitestek akkor pont máshogy álltak. Ne már.
2021. jan. 5. 13:59
 2/20 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszel benne,akkor inkább ne válaszolj,de azért köszi a rám szánt idődért.
2021. jan. 5. 14:01
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem hit kérdése, ezek tények. De remélem, válaszol majd valaki olyan, aki elkezd butaságokat mondani, amiket hasznosnak vélsz majd.
2021. jan. 5. 14:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
"Bika lány vagyok,és feltűnt,hogy a nyilasok 90%-a tapad rám." Valószínűleg a külső felületed ragacsos.
2021. jan. 5. 14:07
 5/20 Grimfox ***** válasza:
100%
Attól, hogy a napjegyed bika, a teljes horoszkópod még okozhat olyan dolgokat, amiknek közük nincs a bika napjegyhez. A napjegy csak a személyiséged alapszínezetét adja meg HA nincs valami erősebb hatás a teljes horoszkópodban, ami teljesen átszínezi a jellemed. Nagynéném vízöntő, levegő jegy, de olyan akaraterővel rendelkezik, amilyen egy föld jegynek sincs alap járaton. Akár dolgok véghezviteléről, akár makacsságról van szó, öt másikat felülmúl. Ne alapozz olyasmit, amiről a kérdésed szól kizárólag a napjegyedre. Akkor nem kapsz választ a felmerülő kérdésekre.
2021. jan. 5. 14:19
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha senki nem keresne akkor meg az lenne a baj, aki külsőre szimpatikus adj neki esélyt hogy megismerd a személyiségét és az alapján döntsd el hogy lesz-e kapcsolat vagy sem nem azért hogy milyen csillagjegyű. Én is nyilas vagyok mégsem tapadok meg nyomulok senkire akkor most mi újság?
2021. jan. 5. 14:49
 7/20 anonim ***** válasza:
És ezek szerint az összes embernek a homlokára van írva a csillagjegye 🤷‍♂️ gondolom onnan tudod megállapítani, hogy nyilas.
2021. jan. 5. 14:51
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
na hallod, ha ezt a kérdést a poplitika témában teszed fel, az durva lenne!
2021. jan. 5. 14:54
 9/20 A kérdező kommentje:

#7 Nem,rákérdezek,és mind nyilasok:D

#6 Nem mondtam,hogy minden nyilas nyomul,csak azok,akik engem kiszúrnak:) A nyomulással sincs baj,kivéve ha van már párkapcsolatuk.

2021. jan. 5. 14:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint valamiért vonzod őket 🙂
2021. jan. 5. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!