Miért tapadhatnak rám a nyilasok?
Figyelt kérdés
Bika lány vagyok,és feltűnt,hogy a nyilasok 90%-a tapad rám.Mikor csak barátkoznak,akkor semmi bajom nincs velük,de a legtöbbjük nagyon rámenősen nyomul rám, akkor is,ha párjuk van (pedig nem vagyok kihívó).
Mitől lehet ez? Elvileg a bakokkal és a skorpiókkal kéne vonzzuk egymást,de ők messzire elkerülnek.
2021. jan. 5. 13:26
1/20 anonim válasza:
"Elvileg a bakokkal és a skorpiókkal kéne vonzzuk egymást" - ez is világosan mutatja, hogy a horoszkópnak semmi értelme ezen a szinten. Te sem gondolhatod komolyan, hogy azért tetszel a Józsinak, mert a Vénusz meg a Mars éppen azon a ponton álltak az égen, ahol, a Gabi meg azért kerül el, mert azok az égitestek akkor pont máshogy álltak. Ne már.
2/20 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszel benne,akkor inkább ne válaszolj,de azért köszi a rám szánt idődért.
2021. jan. 5. 14:01
3/20 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése, ezek tények. De remélem, válaszol majd valaki olyan, aki elkezd butaságokat mondani, amiket hasznosnak vélsz majd.
4/20 anonim válasza:
"Bika lány vagyok,és feltűnt,hogy a nyilasok 90%-a tapad rám." Valószínűleg a külső felületed ragacsos.
5/20 Grimfox válasza:
Attól, hogy a napjegyed bika, a teljes horoszkópod még okozhat olyan dolgokat, amiknek közük nincs a bika napjegyhez. A napjegy csak a személyiséged alapszínezetét adja meg HA nincs valami erősebb hatás a teljes horoszkópodban, ami teljesen átszínezi a jellemed. Nagynéném vízöntő, levegő jegy, de olyan akaraterővel rendelkezik, amilyen egy föld jegynek sincs alap járaton. Akár dolgok véghezviteléről, akár makacsságról van szó, öt másikat felülmúl. Ne alapozz olyasmit, amiről a kérdésed szól kizárólag a napjegyedre. Akkor nem kapsz választ a felmerülő kérdésekre.
6/20 anonim válasza:
Ha senki nem keresne akkor meg az lenne a baj, aki külsőre szimpatikus adj neki esélyt hogy megismerd a személyiségét és az alapján döntsd el hogy lesz-e kapcsolat vagy sem nem azért hogy milyen csillagjegyű. Én is nyilas vagyok mégsem tapadok meg nyomulok senkire akkor most mi újság?
7/20 anonim válasza:
És ezek szerint az összes embernek a homlokára van írva a csillagjegye 🤷♂️ gondolom onnan tudod megállapítani, hogy nyilas.
8/20 anonim válasza:
na hallod, ha ezt a kérdést a poplitika témában teszed fel, az durva lenne!
9/20 A kérdező kommentje:
#7 Nem,rákérdezek,és mind nyilasok:D
#6 Nem mondtam,hogy minden nyilas nyomul,csak azok,akik engem kiszúrnak:) A nyomulással sincs baj,kivéve ha van már párkapcsolatuk.
2021. jan. 5. 14:54
10/20 anonim válasza:
Akkor ezek szerint valamiért vonzod őket 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!