Miért tapadhatnak rám a nyilasok?
Bika lány vagyok,és feltűnt,hogy a nyilasok 90%-a tapad rám.Mikor csak barátkoznak,akkor semmi bajom nincs velük,de a legtöbbjük nagyon rámenősen nyomul rám, akkor is,ha párjuk van (pedig nem vagyok kihívó).
Mitől lehet ez? Elvileg a bakokkal és a skorpiókkal kéne vonzzuk egymást,de ők messzire elkerülnek.
#13-as:
Jó lenne. Tudod, mennyi megcsalt, kifosztott, egyedülálló anyuka áll ott úgy a válóper után, hogy “Hát igen, ilyenek a Skorpiók. Biztosan jobban jártam volna a szomszédék Pisti fiával, ő igazi jótét Bak a javából!”
Sajnos ahol hiátust mutat az ember mentális eszköztára arra, hogy (legalább félig-meddig) tudományos indokokkal tudjon alátámasztani egy eseményt a világban, jönnek ezek az ezo-butaságok. Mint az ősemberek esőistenei anno, akiknek emberáldozatot mutattak be.
A Nyilas csillagjegyű férfiak, szeretik a kalandot.
Nem zavarja őket, hogy kapcsolatba vannak.
#18: nem lehet csillagjegyek alapján általánosítani emberi tulajdonságokra. Vagyis hát lehet, mert te is azt teszed, csak értelmetlen.
Valamint nem "kapcsolatba vannak", hanem "kapcsolatban vannak".
Nyilas és bika illenek
Nyilas nő voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!