Miért mondják, hogy a nyilasok a legjobb barátok?
Figyelt kérdés
3 nyilas barátom volt eddig az évek alatt, lány is, fiú is...úgy, mint ők, nemigen sz. rtak még le baráti kapcsolatotban.2020. nov. 13. 19:07
1/11 anonim válasza:
Én is nyilas vagyok, de engem inklább f,szfejnek hívnak a barátaim
3/11 anonim válasza:
Szálasi Ferenc is az volt mégsem volt sok barátja.
4/11 anonim válasza:
szerintem a nyilasok állítják ezt magukról
7/11 anonim válasza:
Szerintem amiatt, mert ők többnyire elég pozitívak, közvetlenek és kalandvágyók. Nekem is vannak nyilas barátaim, régebben (vírus miatti szigorítások előtt) akár este 8-kor is ráírhattam, hogy akar-e valamit csinálni és szinte mindig igen volt a válasz, ha épp nem volt programjuk. Nagyon spontán emberek.
8/11 anonim válasza:
Mert nem ismerik őket igazán. Infantilis, komolytalan jegy.
9/11 anonim válasza:
Például mert megbízhatóak, megértőek, jóindulatúak, nem tesznek olyat, amit maguk sem tűrnének el mástól, illetve ha mégis, az akkor van, ha őt igazságtalanul megbántották, szóval ilyenkor próbál mint tükör viselkedni.
Játékos és lazának tűnik, mert nem nyomaszt másokat problémázással. Viszont a mélyen valójában nagyon is komolyak és felelősségteljesek.
10/11 anonim válasza:
A legjobb barátnőm nyilas, én oroszlán. Mi nagyon jól kijövünk, ő kellő humorérzékkel szemléli a világot. Kíváncsi, kalandvágyó, elég spontán, a legjobb bulikban mindig benne van. Tény, hogy nehezen érik. Elég független, nem korlátozzák párkapcsolatok, jól el van egyedül. Nagyon jól átlátja a dolgokat, van véleménye de nem erőlteti rád. De ez csak a napjegye, ez alapján nehéz meghatározni egy ember jellemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!