Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért esik ez ennyire rosszul...

Miért esik ez ennyire rosszul nekem?

Figyelt kérdés
Bak vagyok, és eddig bármit olvastam, egy jó szót nem írtak róla, mindig csak ilyen unalmas dolgokat vagy egyenesen bántót, és ezektől mindig a sírás kerülget. Sokszor azt kívánom, hogy más csillagjegyben születtem volna, pl nekem a Vízöntő havában kellett volna születnem, de két héttel korábban születtem, így sajnos Bak lettem.

2021. febr. 15. 12:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20: igen, most így otthon unatkozok egész nap az online suli miatt, szóval túl sok időm van kattogni😆 És mindenhol a horoszkópos posztok jönnek velem szemben, tiktokon, instán, stb.
2021. febr. 19. 23:18
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl tetszik a munkamorálja és a határozottsága baknak. Más kérdés, hogy pártként nem tudtam elviselni azt, hogy inkább gyakorlatias, mint érzelmes, de ettől nekem nem lett kevesebb a szememben.
2021. febr. 20. 02:35
 23/23 anonim ***** válasza:

Ezt ajánlom a figyelmedbe kérdező:

[link]

2021. márc. 3. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!