Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki ennyire rosszul?...

Volt valaki ennyire rosszul? Tényleg elmúlt kesobb?

Figyelt kérdés
Lassan mar azt erzem nem birom....6.het vegetol hanyas, hanyinger, fejfajas, szedules, gyengeség, etvagytalansag, iszonyú rossz kozerzet ,... ugy erzem minden bajom van, es csak fekudni bírok... Multkor par napra jobb lett , azt hittem vege, de most megint lassan 1 hete egyre rosszabbul vagyok. És egész nap .... ha eszem, vagy kihányom, vagy olyan gyorsan felszívódik, hogy megint kezdek amiatt rosszullenni, azt erzem, hogy kb 10 órája nem ettem semmit. De hát étvágyam nincs, hisz az elobb ettem.... Kezdek elkeseredni... 😣 Ti is voltatok így ? Én nem gondoltam volna hogy ilyen rosszul fogom erezni magam a terhességem alatt . Ez szornyu... nem tudom élvezni, hogy kismama vagyok... ( 11.hét )
2017. dec. 6. 06:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és folyton olyan hányingerem van , hogy ráz a hideg ....
2017. dec. 6. 06:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen 16hetesen múlt el, 13hetesen mérséklődött.

Nehéz de túl lehet élni. Utana jonnek a szép hetek (ha magamból indulok ki)

25+4hkm

2017. dec. 6. 06:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Idegesít, hogy itthon vagyok, és olyan lassan tudok haladni mindennel, levinni a kutyat, elmenni a kozeli boltba, megfozni ... csak fekszem es futok hanyni a legtobb idoben . 😣
2017. dec. 6. 07:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 18. hétre múlt el, addig én is állandóan hànytam. Kitartás, utána tényleg jobb lesz.
2017. dec. 6. 07:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a 13.hetre múlt el. Annyira ciki volt.. Ha valahova elmentem allandoan zacskoval járkáltam. Egyszer egy boltban találkoztam isemrossel es megkerdezte miert vagyok ilyen szomorú, hat nem orulok a babanak? Majdnem lehanytam..

Igazából ha tehettem nem mentem sehova.

Aztán ha nem lenne eleg a 2.es a 3.trimeszterben is vegigrokaztam 1-1 hetet. Emellett savam es szorulásom (plusz aranyerem) lett. Hat ez nem volt jo.. De amugy a maradek 31 hétben en nagyon szerettem terhes lenni. Életem egyik legjobb időszaka eddig.

El fog múlni, hamarosan.

Kitartás es jo egeszseget

2017. dec. 6. 08:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ennél valamivel enyhébb volt, szenvedve, de dolgoztam, ami jó volt, könnyebben teltek a napok, mint fekve. Nálam is 16. hét környékén múlt csak el végleg. Próbáld elfoglalni magadat valamivel.
2017. dec. 6. 08:33
 7/11 anonim ***** válasza:
3. Gyerekem várom mindhárommal kifogtam. Elsővel elmúlt a 12. Heten . Másodikkal a 16.kitartott . Most a 3. Csökkent de még émelygek rendesen 11+4 vagyok. Én is mint egy fekvő beteg a 6. Héttől. 8-9 volt a legrosszabb akkor már naponta 10 fölött hánytam. 2x kaptam infúziót is. Rémes!! Most már tudok jönni menni de hányó zacskó van a táskámban és kaja is . Ugyanis kb .óránként ennem kell valamit különben rosszul leszek erős hányingerrel. Kitartást!!!!!! Átérzem hidd el !!!!!! Tegnap épp rossz napom volt reggeltől késő délutánig konkrétan fel sem -bírtam állni. Rémes
2017. dec. 6. 10:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Annyira gyengének érzem magam... epp ezen gondolkodtam, hogy nem csoda ha a babàk is míg picik annyit sírnak, gondolom ok ugyanezt érzik... surun enni, mert rosszul van amugy... de nem is azert eszik, mert ehes es kivanja... ez nagyon erdekes, hogy valaki nagyon durvan megszenvedi, valaki meg vegig tok jol van . Hú, én sem vágyom semmi kimozdulasra . Ugy sietek a boltba is, nehogy hirtelen ramjojjon. Multkor dn is majdnem elhanytam magam a boltba, nehez volt, de visszatartottam epp, aztan futas haza .... rossz, mert az emberek is csak neznek hulyen, ha valami van....
2017. dec. 6. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Àhh ne is mondd...gyűlöltem azt az időszakot. 16. héten volt, hogy észrevettem, jé...ma még nem hánytam. 20. hétre lettem jól. De terhesség végéig volt amitől rosszul voltam. De ezt el lehetett kerülni. 10 kg ment le. Legjobb fogyókúra volt. :D Azon gondolkodtam, hogy úristen ha lenne már gyerekem, akkor mi a jó istent csinálnék? Ismerőseim nem ismertek fel, olyan szörnyen nézett ki az arcom..beesett, karikás, véreres szem.. viszont a terhességem 2. felét imádtam. 41.héten született meg a fiam, de még simán bírtam volna 1-2 hónapig a terhességet pluszba. :)
2017. dec. 6. 13:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Remélem nálam is kisfiú lakik bennt 😊
2017. dec. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!