Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki ennyire rosszul?...

Volt valaki ennyire rosszul? Tényleg elmúlt kesobb?

Figyelt kérdés
Lassan mar azt erzem nem birom....6.het vegetol hanyas, hanyinger, fejfajas, szedules, gyengeség, etvagytalansag, iszonyú rossz kozerzet ,... ugy erzem minden bajom van, es csak fekudni bírok... Multkor par napra jobb lett , azt hittem vege, de most megint lassan 1 hete egyre rosszabbul vagyok. És egész nap .... ha eszem, vagy kihányom, vagy olyan gyorsan felszívódik, hogy megint kezdek amiatt rosszullenni, azt erzem, hogy kb 10 órája nem ettem semmit. De hát étvágyam nincs, hisz az elobb ettem.... Kezdek elkeseredni... 😣 Ti is voltatok így ? Én nem gondoltam volna hogy ilyen rosszul fogom erezni magam a terhességem alatt . Ez szornyu... nem tudom élvezni, hogy kismama vagyok... ( 11.hét )
2017. dec. 6. 06:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálam mindhárom rosszullétes terhességből kislány született 🤣🤣 De szerintem semmi összefüggés. Ez inkább típus kérdése .
2017. dec. 7. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!