Miért esik ez ennyire rosszul nekem?
Nem csak a napjegyed hatarpz meg (hogy a Nap melyik jegyben áll a születésed pillanatában. Hanem hogy hol áll a Hold, Merkúr, vénusz, Mars, összes többi bolygó stb.
Egyrészt.
Másrészt, meg a bulvárasztrológiás jellemzések nem pontosak egyáltalán. Én skorpió vagyok, rólam a keresztvizet is lehúzzák általában, meg hogy bosszúálló vagyok stb., pedig nem.
Nem kell ennyire konolyan vebni. Ha valamennyire is foglalkozni szeretnél vele, akkor minden bolygót, házakat, aszce denst stb. nézz a születési kepletből ne bugyuta bulvárhonlapokról tájékozódj.
Velük nem érdemes törődni. Aki meg akar ismerni, és hajlandó energiát áldozni erre, az meg fog ismerni, és nem csak felületesen. A legkönnyebb dolog megnyitni 1 honlapot és elolvasni mit írnak, es abból következtetni.
Vagy ne áruld el a csillagjegyed, születésnapod.
Mondd, hogy titok, vagy hogy találják ki. ;)
Hát azért elég szubjektív, értékrendtől függő, hogy kinek mi a jó tulajdonság. Szerintem minden tulajdonságnak van 2 oldala. Az ember nem tehet róla horoszkóptól függően vagy függetlenül, hogy milyen tulajdonságokkal születik, de arról már tehet, hogy melyik oldalát fényesíti a tulajdonságnak. Vegyük például a makacsságot. Ebből lehet csökönyösség, vagy kitartás.
A munkamánia nem jó, az elkötelezettség annál inkább jobb.
Itt találsz pozitív dolgokat a bakokról:
https://www.youtube.com/watch?v=j6_U5xMEoOk
Ők a legsikeresebb vállalkozók. Képesek hatalmas társadalmi hasznot teremtő rendszerek felépítésére. Tulajdonképpen, ha valamit fel kell építeni, abban a bakok a legjobbak. A legfelelősségteljesebbek, a legkitartóbbak, a leghatékonyabbak bármilyen cél elérésében.
Én örülnék, ha lenne bennem bak energia. Általában eléggé vonzódom a bak nőkhöz, mert óriási szenvedéllyel űzik a hivatásukat és nagyon sikeresek tudnak lenni.
Csupán ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!