Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért esik ez ennyire rosszul...

Miért esik ez ennyire rosszul nekem?

Figyelt kérdés
Bak vagyok, és eddig bármit olvastam, egy jó szót nem írtak róla, mindig csak ilyen unalmas dolgokat vagy egyenesen bántót, és ezektől mindig a sírás kerülget. Sokszor azt kívánom, hogy más csillagjegyben születtem volna, pl nekem a Vízöntő havában kellett volna születnem, de két héttel korábban születtem, így sajnos Bak lettem.

2021. febr. 15. 12:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
MI a bajod azzal, ha valaki sikeres a munkában? Szerintem nagyon jó dolog. De ha rád ez nem jellemző, akkor meg nem értem mit rágódsz rajta.
2021. febr. 15. 13:53
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat,én imádom a bakokat,anyám,nővérem és az egyik legjobb barátom is az:) Csípős,cinikus humorúak,de rendkívül szórakoztató módon,egyenesek,és nagyon törődőek azokkal,akiket szeretnek,mindig lehet hozzájuk fordulni,ha vigasztalásra vagy tanácsra van szükség.

Egy bika

2021. febr. 15. 13:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert magadra veszed? Látsz benne igazságot?

Tudod, kinek nem inge, ne vegye magára.

Vizsgáld meg magad. Nem hiszem, hogy bármi rossz lenne veled, sőt érzékeny vagy, tehát együttérző is feltételezem, ami már is egy nagyszerű pozitívum! :)

2021. febr. 15. 13:59
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy sikeresek a munkában, hanem hogy csak ezt írják le pozitívumként, semmi mást. De amúgy ezt sem jó tulajdonságként, hanem hogy munkamániások, csak a munkának élnek, stb. És nekem ez nem tetszik.

13: vagy inkább túlérzékeny :D

2021. febr. 15. 14:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Akkor nem olvashattál sok mindent ezzel kapcsolatban, mert rengeteg mást is írnak.. lehet rossz helyen kerested.
2021. febr. 15. 14:59
 16/23 A kérdező kommentje:
15: például?
2021. febr. 15. 15:20
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát figyelj nekem van 2 baratnőm mindketten Bakok és ők egyáltalán nem unalmasak.

Mindig szakadok rajtuk kb, tiszta bolondok😂

Szóval szerintem egyáltalán nem unalmasak

2021. febr. 15. 21:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha ezen sajnálkozol akkor nem is vagy igazi bak :P

Egy igazi bak tudja magáról, hogy ő a legkirályabb.:DDDD

Pár jó tulajdonság: kitartó, intelligens, kevés emberrel kedves, de végül végtelenül törődő és kedves. Hűséges, egyenes, őszinte.

2021. febr. 17. 13:28
 19/23 anonim válasza:
100%
Én januári gyerek vagyok imádok bak lenni :D
2021. febr. 17. 20:31
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Szia. Én is bak vagyok és tudom miről beszélsz. Én is olvasgattam horoszkópokat. Párkapcsolatost is hogy kivel passzolhatnék. Úgy gondoltam nekem nem is való egyik se a végére :D

Azt gondolom talán most kicsit unalmas lett az életed. Ráérsz ilyeneket olvasni és befolyással van rád, kattog az agyad rajta. Mint ahogy én is azért fontolóra vettem mit olvastam. De mit számít mit írnak. Csak az a fontos, hogy jólérezd magad a bőrödbe! Kicsit pihentessed a horoszkóp olvasást inkább kifelé figyelj a világra.

2021. febr. 19. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!