Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy lehet hogy se a horoszkóp...

Hogy lehet hogy se a horoszkópom, se az aszcendensem nem illik rám?

Figyelt kérdés
Az egyik ikrek, a másik kos, de én tökre a rák tulajdonságaival rendelkezek, az illik rám. Ez hogy lehet? Akkor én most mi vagyok?

2021. febr. 3. 08:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%
Köszönjük elvtárs! Kár, hogy a hülyeséget nem lehet jelenteni, mert ahhoz mindenkinek joga van. Igaz, a véleményhez is.
2021. febr. 3. 13:33
 22/32 anonim ***** válasza:
45%
Pedig én aztán segítő szándékkal írtam mindent. Mégpedig azért, mert bármiről is legyen szó, érdemes a kérdést több oldalról is megvizsgálni. Te feltettél egy teljesen jogos kérdést, én pedig megpróbáltam rávilágítani arra, hogy miért nem illik rád a horoszkópod. Meggyőződésem, hogy igazságtartalmát tekintve a legkorrektebb választ adtam. Épp ezért nem hiszem, hogy az admin törölné. Nekem tényleg annyi volt a célom, hogy gondolkodj egy kicsit, nem bántani akartalak.
2021. febr. 3. 13:34
 23/32 anonim ***** válasza:
59%
#25: kár erőlködni itt segítő szándékkal. Itt nem a valóságra kíváncsiak, ezt értsd meg. Ez olyan, mint ha lenne itt egy Unikornis nevű kategória, amiben valaki feltenné a kérdést, hogy hogy lehet az, hogy ő még egy unikornist sem látott. Ebben a kategóriában olyan válaszok lennének az elfogadottak, hogy azért nem láttál, mert elbújtak a varázserdőben, vagy mert nem hiszel benne eléggé, vagy láttál, mert minden ló az, csak álcázzák magukat, stb. Ha pedig azt válaszolnád, hogy azért nem láttál, mert unikornisok nincsenek, akkor te lennél a troll, akit kiátkoznak. Engedd el, nincs értelme.
2021. febr. 3. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is valszeg más jegyben állhat sok bolygód. Én halak vagyok, de szinte az összes a bakban van, így rám inkább az jellemző, és kicsit a skorpió.
2021. febr. 4. 23:37
 25/32 anonim ***** válasza:

Még régebben, a Facebook előtti időkben, talán a chat.hu-n szórakoztam azzal, hogy azt mondtam embereknek, hogy ha küldenek magukról egy képet, amin jól látszik a szemük (mint a lélek tükre), megmondom, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

Aki belement, elkezdtem mondani neki, ami eszembe jutott róla. Nem csak ilyeneket, hogy félénk vagy társaságkedvelő, hanem sokkal részletesebb dolgokat, de csak úgy random, pl. hogy melyik szülőjéhez áll közelebb, milyen a kapcsolata a legjobb barátjával, milyen a kapcsolata, stb. 4-5 perc után általában elkezdtek meggyanúsítani azzal, hogy én valamelyik barátjuk vagyok álnéven, és hogy szívatom őket. 90%-ban meg voltak győződve arról, hogy közeli barátjuk vagy családtagjuk vagyok, aki ismeri őket. Nyilván volt olyan, amit nem találtam el, az elmondások alapján olyan 70%-ban volt igazam. És itt jön az érdekes, hogy mivel úgy gondolták, hogy én róluk beszélek, nem csak általánosságban, azok a dolgok, amik nem voltak igazak, azokat simán ignorálták, nem foglalkoztak vele, csak arra koncentráltak, ami igaz volt. Ezt nevezem én nagyvonalú hiszékenységnek. Mert ha mesélek neked egy történetet, amit te is ismersz, de amit elmondok, annak egyharmada nem igaz, akkor valószínűleg kijavítasz, vagy megjegyzed, hogy hazudok, illetve hogy nem ez az igazság. Viszont ebben az esetben senki nem kérdőjelezett meg, és ugyanígy vannak azok az emberek is, akik tényleg elhiszik, hogy a horoszkópjuk az tényleg róluk szól. Ami nem igaz, azon átlépsz, ami igaz, azt magadra veszed, és hirdeted is, hogy igaz. Butaság.

2021. febr. 5. 09:42
 26/32 anonim ***** válasza:

25-ös, előre kitaláltad, hogy aznap miket fogsz mondani, vagy amikor nézted a képet, csak írtad nekik ami eszedbe jutott?

Amikor üres az elméd, nem gondolkodsz, csak kimondod ami megjelenik benne, ez egyfajta technika, hogy a felsőbb intelligencia teret kapjon.

Megtrollkodtad saját magad 🙂

2021. febr. 5. 11:36
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem trollkodta meg magát, mivel ő a horoszkópot cáfolta meg, nem pedig a felsőbb intelligencia térnyerését. Azon már nincs is mit megcáfolni, annyira abszurd hülyeséget írtál ezzel.
2021. febr. 5. 11:44
 28/32 anonim ***** válasza:
27#, abban a posztban arról ír a 25#, hogy a "szem a lélek tükre" alapján becsapta az embereket. Nem a horoszkópjukat "elemezte", cáfolta.
2021. febr. 5. 12:15
 29/32 anonim ***** válasza:

Szépen kifejtette, hogy valami bejött, valami nem, de az emberek arra fókuszáltak, ami bejött, így hitelesnek tartották az egészet. Valószínűleg erre játszanak a horoszkópok is.

Az agyunkban bonyolult kémiai és elektromos folyamatok játszódnak le. Jellemünket ezek határozzák meg. Egyszerűn nem értem, hogy mi lehet az összefüggés, hogy születésünk pillanatában (tehát még csak nem is akkor amikor létrejövünk, hanem amikor kibújunk) tőlünk több millió fényévnyi távolságra hogyan állnak a csillagok és a között, hogy az agyunkban milyen folyamatok játszódnak le.

2021. febr. 5. 12:26
 30/32 anonim ***** válasza:
Úristen, aszcendensed van? Mikor diagnosztizálták?
2021. febr. 5. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!