Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy lehet hogy se a horoszkóp...

Hogy lehet hogy se a horoszkópom, se az aszcendensem nem illik rám?

Figyelt kérdés
Az egyik ikrek, a másik kos, de én tökre a rák tulajdonságaival rendelkezek, az illik rám. Ez hogy lehet? Akkor én most mi vagyok?

2021. febr. 3. 08:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%
#10: végül is az álló óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja. :)
2021. febr. 3. 09:42
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Az igazából nem baj, hogy mindig megjelennek a negatív és tagadó emberek is. Egyrészt jó egy másik, -mégha nem is konstruktív- nézőpontot is megismerni, ezzel "ütközetben" a sajátodat, másrészt minden egyes alkalom jó "gyakorlás", hogy stabil maradj a különböző -néha csak öncélúan bántó és rosszindulatú- kommentekkel. Gyakorold ilyenkor hogy nem haraggal, elutasítóan reagálsz magadban rá, hanem szeretettel, mintha egy kisfiú-kislány makacs dac-haragjára reagálnál.
2021. febr. 3. 09:46
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Rám pl illenek a nyilas jegyre vonatkozó dolgok mondjuk úgy 90%-ban. Ámde a feleségemre az ő horoszkópja egyáltalán nem. Pl ilyenek, hogy "a közösségi médiát neked találták ki", holott még a Facebookját is alig használja. Meg pl kevésbé mélyül el egy területen, holott a munkájában az egyik legjobb ember, és elég mélyen ismeri a szakmát.

Tesóm is ugyanazzal a horoszkóppal rendelkezik, rá mondjuk 70%-ban igaz a horoszkópja, viszont rám az övé szinte 90%-ban...

Na ez alapján vajon higgyek a horoszkópokban?

Ebben semmi rosszindulat vagy negatív nincs,egyszerűen csak logika.

2021. febr. 3. 09:54
 14/32 anonim ***** válasza:
39%
#14: az eddigiek alapján a logikát ördögtől valónak tartják ebben a csoportban.
2021. febr. 3. 10:00
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ti ennyire unatkoztok vagy mivan hogy nem hisztek az asztrológiában mégis az ezotéria témát bújjátok :) Látszik, hogy csak rosszindulatú emberek vagytok, akik csak azt keresik, hogyan szólják és hazudtolják meg a másikat.
2021. febr. 3. 10:55
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Az aszcendens ura melyik jegyben van?Negyedik házadban mi van? Rákban mi van? A Hold helyzete, fényszögei?
2021. febr. 3. 12:30
 17/32 A kérdező kommentje:
Én ezeket nem tudom. De le tudom írni a pontos születési helyemet, időmet, órára, percre pontosan.
2021. febr. 3. 12:33
 18/32 A kérdező kommentje:
Na most már a trollok tényleg elmehetnének, nem vagytok viccesek. Senki nem kényszerít, hogy ezt a kategóriát olvassátok.
2021. febr. 3. 12:44
 19/32 anonim ***** válasza:
50%
De egy picit azért elgondolkodtál ezen a trollkodáson? Hogy ugyanerről beszéltek, csak pepitában? Ez tényleg érdekel.
2021. febr. 3. 13:12
 20/32 A kérdező kommentje:
Jelentettem mindenkit!
2021. febr. 3. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!