Hogy lehet hogy se a horoszkópom, se az aszcendensem nem illik rám?
Figyelt kérdés
Az egyik ikrek, a másik kos, de én tökre a rák tulajdonságaival rendelkezek, az illik rám. Ez hogy lehet? Akkor én most mi vagyok?2021. febr. 3. 08:30
11/32 anonim válasza:
#10: végül is az álló óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja. :)
12/32 anonim válasza:
Az igazából nem baj, hogy mindig megjelennek a negatív és tagadó emberek is. Egyrészt jó egy másik, -mégha nem is konstruktív- nézőpontot is megismerni, ezzel "ütközetben" a sajátodat, másrészt minden egyes alkalom jó "gyakorlás", hogy stabil maradj a különböző -néha csak öncélúan bántó és rosszindulatú- kommentekkel. Gyakorold ilyenkor hogy nem haraggal, elutasítóan reagálsz magadban rá, hanem szeretettel, mintha egy kisfiú-kislány makacs dac-haragjára reagálnál.
13/32 anonim válasza:
Rám pl illenek a nyilas jegyre vonatkozó dolgok mondjuk úgy 90%-ban. Ámde a feleségemre az ő horoszkópja egyáltalán nem. Pl ilyenek, hogy "a közösségi médiát neked találták ki", holott még a Facebookját is alig használja. Meg pl kevésbé mélyül el egy területen, holott a munkájában az egyik legjobb ember, és elég mélyen ismeri a szakmát.
Tesóm is ugyanazzal a horoszkóppal rendelkezik, rá mondjuk 70%-ban igaz a horoszkópja, viszont rám az övé szinte 90%-ban...
Na ez alapján vajon higgyek a horoszkópokban?
Ebben semmi rosszindulat vagy negatív nincs,egyszerűen csak logika.
14/32 anonim válasza:
#14: az eddigiek alapján a logikát ördögtől valónak tartják ebben a csoportban.
15/32 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ti ennyire unatkoztok vagy mivan hogy nem hisztek az asztrológiában mégis az ezotéria témát bújjátok :) Látszik, hogy csak rosszindulatú emberek vagytok, akik csak azt keresik, hogyan szólják és hazudtolják meg a másikat.
16/32 anonim válasza:
Az aszcendens ura melyik jegyben van?Negyedik házadban mi van? Rákban mi van? A Hold helyzete, fényszögei?
17/32 A kérdező kommentje:
Én ezeket nem tudom. De le tudom írni a pontos születési helyemet, időmet, órára, percre pontosan.
2021. febr. 3. 12:33
18/32 A kérdező kommentje:
Na most már a trollok tényleg elmehetnének, nem vagytok viccesek. Senki nem kényszerít, hogy ezt a kategóriát olvassátok.
2021. febr. 3. 12:44
19/32 anonim válasza:
De egy picit azért elgondolkodtál ezen a trollkodáson? Hogy ugyanerről beszéltek, csak pepitában? Ez tényleg érdekel.
20/32 A kérdező kommentje:
Jelentettem mindenkit!
2021. febr. 3. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!