Hogy lehet hogy se a horoszkópom, se az aszcendensem nem illik rám?
Figyelt kérdés
Az egyik ikrek, a másik kos, de én tökre a rák tulajdonságaival rendelkezek, az illik rám. Ez hogy lehet? Akkor én most mi vagyok?2021. febr. 3. 08:30
1/32 anonim válasza:
Lehet, hogy a születési diagramodban van több rák jegy, lehet a hold vagy nem tudom. Ajánlom, hogy keress utána, ha esetleg zavar.
2/32 A kérdező kommentje:
Hol keressek utána?
2021. febr. 3. 09:10
3/32 anonim válasza:
Esetleg úgy, hogy ennek az egésznek semmi tudományos alapja nincs, rád pedig nem hat olyan erősen a Forer-hatás, mint a hiszékenyebb emberekre. Te te vagy, nem ikrek, nem kos, nem rák, hanem te, és a tulajdonságaidat nem a Jupiter meg a Szarurnusz alakította ki, hanem a szüleid, a környezeted, és a téged érő egyéb szellemi, társadalmi hatások.
4/32 anonim válasza:
Nagyon sok módosító fényszöged lehet, van ilyen. Az aszcendenshez meg lehet még túl fiatal vagy (?), az inkább 30 év felett kezd erősebben jelentkezni.
5/32 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok.
2021. febr. 3. 09:32
6/32 A kérdező kommentje:
És nő.
2021. febr. 3. 09:32
7/32 anonim válasza:
Akkor pont ideje, hogy kinőj ezekből a mesékből. Horoszkóp, most komolyan?
8/32 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszel benne, el lehet menni. Egyáltalán minek látogatod a kategóriát?
2021. febr. 3. 09:37
9/32 anonim válasza:
Na ez az, hogy ebben csak hinni lehet. De ha te is látod, hogy nem stimmel, akkor miért hiszed el továbbra is? Ezt nem értem. De bocsánat, nem akarok kötekedni.
10/32 anonim válasza:
Úgy lehet ez, hogy ebből is látszik, hogy kamu az egész. Valakire ráillik, valakire nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!