Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan lehet egy szűz jegyű...

Hogyan lehet egy szűz jegyű férfit visszaszerezni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
A féltékenység birtoklási vágy. aki féltékeny (úgy viselkedik) az nem ismeri a nők természetét. felesleges rá időt szánni. Féltékenység mindenkiben megjelenhet, de ezt fizikailag a másikra terhelni nem illik. mindenki természetesnek veszi, hogy a másik hazajön. olyannyira, hogy elvárja. :) holott jog alapja nincs :-) szabad ember. ha akar, többet haza se jön. ezért hálásnak kell lenni, hogy a másik ránk szánja az idejét. Nem pedig szemrehányást tenni, hogy nem velünk tölti. Milyen boldog az ember, mikor odajön a macska magától... hogy megszelídítettem! ilyen a nő is. Ha nem jön, annak oka van. A féltékenység felesleges. Bár... azt tapasztaltam, hogy a féltékenység imponál. jellemzően az alacsonyabb tudati szinten. Ösztönből tetszik a nőknek, ha a pasi féltékeny, és kijön belőle a kardfogú tigris, ha meg kell védeni a kettejük kapcsolatát. Nos ezek a nők, jól beleválasztanak abba, hogy pár év múlva jól elverik őket, és a boltba sem mehetnek egyedül :-)
2021. jan. 11. 23:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A féltékenység a bizalom és önbizalom hiánya.

Gondolod, a bocsánatkérése után gondolkodásmódjában változik valami?

.

Ma bocsánatot kér,visszafogadod, holnap esmét meggyanúsít, szakítasz - és várod majd újabb bocsánatkérését?

2021. jan. 12. 15:39
 13/16 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Szerèny ès fèlènk módon a szûz fèrfi inkább analizikus mint èrzelmi módon közeliti meg a dolgokat. Jellemèt leginkább a racionalitás szövi át, mindig pontosan tudni akarja mit hogyan kell tennie, ezèrt nem szereti az olyan helyzeteket amelyeket a titokzatosság ural. Ezen tènyezôkbôl kiindulva a szûz fèrfi inkább a „vadat“ testesiti meg, ezért neked kell a vadász szerepèt felvállalnod. Ha beszèlgetèst kezdemènyezel, gondoskodj arról, hogy megtud melyik a kedvenc tèmája, majd nèzz utánna, hogy a következô alkalommal te is tudj hozzászólni, ezt a szûz fèrfi kiváltképpen èrtèkelni fogja. Az öltözet kiválasztásánál, vigyázz arra, hogy klasszikus dolgokat viselj ès sminked ne legyen kihivó. A szûz fèrfi szereti biztonságba èrezni magát, ha pedig megprobálod fèltèkennyè tenni, több mint valószinû, hogy csalódottan kilèp a kapcsolatból. Èrdeklôdj egèszsège felûl, mivel a szûznek vannak hipohondriás hajlamai. Ne röhögj, ha kisebb mániáit vèled felfedezni ès hallgasd vègig kritikáit, de próbáld finoman megnyugtatni. A szûz nehezen határozza el magát a házasság ûgyèben ès ezesetben a kiválasztott mindenkèpp stabil anyagi háttèrrel kell rendelkezzen ès öszkonfortos otthont kell kialakitani számára. Mellette nem fogsz egy szenvedèlyes szerelmet megtapasztalni, ám biztonságban fogod èrezni magad ès nagy segitségedre lesz a háztartási munkákban.
2021. jan. 13. 01:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért akarod visszaszerezni, ha

Ő akar visszamenni?.

2021. jan. 13. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Szűz nőként mondom hogy szerintem kb. sehogy.

A szűz egy türelmes és kompromisszum kész ember. Akit szeret azzal nagyon megértő tud lenni néha már túlzásba is esik. Alapvetően nem egy ugrálós ember. Tehát kitart amellett akit választott. Rohadt nagyot kell ahhoz hibázni hogy elveszítsd.

Ha például megcsaltad szerintem esélytelen. Én kivétel nélkül sok mindent eltűrtem toleraltam az előző kapcsolataimban. De az igazán aljas dolgok felett nem tudtam szemet hunyni. Szóval egy nagy hiba ott vége volt. Hiába fájt hiába szerettem hiába ígért mindent ennyi volt.

A szűz nehezen bizik másokban meg és ha te ezt elarulod akkor soha többet nem fogok ezt visszaszerezni. Én így gondolom. De nyilván a szűz napjegy nem elegendő ehhez. Sok minden árnyalhatja a személyiségét.

27N

2021. jan. 14. 11:04
 16/16 anonim válasza:
Azzal, hogy elveszed a szüzességét!
2021. jan. 14. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!