Mi a te és a párod horoszkópja?
Figyelt kérdés
Érdekel statisztikai alapon melyik párosbol van a legtöbb. Nem vagyok nagyon elfogult a dolog létezésevel kapcsolatban, csak érdekel véletlenül hátha van összefüggés. Na, az mindegy, hogy házasság vagy párkapcsolat. Mind a kettő egyaránt érdekel. Azt kérem tőletek valahogy így írjátok le, pl. Én vízöntő párom oroszlán, vagy én mérleg párom vízöntő. 19/F2020. dec. 21. 03:20
1/27 anonim válasza:
Én rák vagyok ( bár pont a rák jegy utolsó napján születtem) a férjem pedig oroszlán
2/27 anonim válasza:
Bak-szűz páros, most lesz 13 éve
4/27 anonim válasza:
Én bak nő vagyok, az exem szűz volt, 4 évig tartott, de örülök, hogy vége.
Jelenleg egy oroszlánnal boldogítjuk egymást 1,5 éve.
5/27 anonim válasza:
Bika-bika. Kiegészítjük egymást, bár ő még önfejűbb, mint én:'D
7/27 anonim válasza:
Kos férfi - szűz nő (az aszcendenseink ugyanezek csak cserélve, a holdunk ugyanaz)
8/27 anonim válasza:
Én ikrek vagyok a párom mérleg.
10/27 anonim válasza:
Bak nő vagyok, a párom kos férfi.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!