Halak csillagjegyűek! Mi a horoszkópja a párotoknak?
Figyelt kérdés
Csupán egy kis kíváncsiság. :D 24N/Halak2019. júl. 13. 15:36
2/11 A kérdező kommentje:
Az jó. :) Írjatok még :))
2019. júl. 13. 15:52
3/11 anonim válasza:
Én Oroszlán vagyok (N), a valaha volt legharmonikusabb kapcsolatom egy Halak jegyű pasival volt. Pedig a "nagykönyv" szerint egyáltalán nem kellett volna működnie a dolognak :)
5/11 anonim válasza:
Hát, nekem nem kell még pár ( :'D) de a "kiszemeltem" az Ikrek és imádkozom csak h észre vegyen :')
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,irhattok még!😊
2019. júl. 13. 22:41
9/11 anonim válasza:
Én vérfarkas vagyok a párom meg vámpír. Erdélyben élünk erdőben a hegygerinc oldalába egy barlangba, néha bakot is látunk néha szűzet, ami nem marad úgy.
Ikreket a multkor szedtünk szét.
Rákot a folyoban szoktam fogni a farka parazson sülve nagyon finom.
A skorpio fejére tapostam egyszer de amikor meglátta a farkam kissebségi érzete lett.
Te barom!!
Nem 12 féle ember létezik, az ember jellemét és elvét és szokását és sikerét az els hét év határozza meg és a tanulás amit később a tudatával kamatoztat.
10/11 anonim válasza:
A barátom Halak
és én Skorpió :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!