Hogyan lehet egy szűz jegyű férfit visszaszerezni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 21:48
3/16 Akitakarsz válasza:
Nem hinném hogy azon múlik hogy milyen a jegye....
4/16 anonim válasza:
Ne akard! Alkesz lesz! Mérleggel jobban jársz
5/16 anonim válasza:
Egy férfit nem kell vissza szerezni. Nem tulajdon. Ha úgy érzi jobb veled, vissza jön. Vissza szerezni csak egy hülye férfit lehet. Azt meg minek?!
6/16 anonim válasza:
Az okos rájön, hogy variálsz, és kiakad.
7/16 anonim válasza:
Őszintén? Szűzként mondom, hogy sehogy. Ha valamit akarok akkor utánamegyek, ha nem megyek akkor az azt jelenti nem akarom, ha pedig valamit magamban lezártam akkor semmi és senki nem tudja elérni, hogy meggondoljam magam és kifejezetten irritál mindenfajta ilyen irányban tett próbálkozás.
8/16 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom az utolsót🤚
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két utolsónak! Az a baj, hogy én szakítottam mert megbántott. Féltékeny volt és elhordott mindennek. Azóta próbálkozik azért, keres, de olyan konkrétan bocsánatot nem kér, hogy végre meg tudnék bocsátani.
2021. jan. 11. 10:34
10/16 anonim válasza:
Ha féltékenykedett, akkor hanyagold is, az csak rossz vért szül. Egy egészséges kapcsolatba nem fér bele a féltékenységi jelenet, érzelmi zsarolás. A legjobb, ami történhetett veled, hogy megszabadultál tőle. Majd kihevered. Ha együtt maradnátok, akkor ezek a jelenetek, vádak, bocsánatért esedezések, kibékülések mennének körbe körbe éveken át, rengeteg értelmetlen szenvedést okozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!