Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegytől tartasz...

Melyik csillagjegytől tartasz leginkább?

Figyelt kérdés
Miért kelt benned ilyen érzést?

2020. dec. 30. 23:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
79%
Rák
2021. jan. 1. 12:22
 22/36 anonim ***** válasza:
88%

Skorpió

Néhánnyal volt dolgom.

Gyerekkori legjobb barátomnak hittem, segítettem neki sokat, majd mikor úgy tartotta érdeke (10 év "barátság" után), hátba támadott és közölte, soha nem tekintett rám barátként, és utóbb kiderült, sokszor próbált sz*rba rántani több kevesebb sikerrel.

Két volt barátnőm is az volt, igazi érzelmi manipulátorok, a baráti kapcsolataimat próbálták tönkre tenni és teljesen kisajátítani, majd mikor ez nem jött össze nekik, megcsaltak, leléptek és azóta megy ellenem a bosszúhadjárat.

Jelenleg egy jó barátom is skorpió, de ő szöges ellentéte a feljebb felsoroltaknak. Vízöntő vagyok, rengeteg embert ismerek, ebből viszonylag kevés emberrel kontaktolok, de velük nem felületes a kapcsolatom.

2021. jan. 2. 18:32
 23/36 anonim ***** válasza:
86%

Vízöntő

Az apám is az ,a pót nagymamám is, illetve egy volt legjobb barátnőm is

A világ közepének hiszik magukat, ők szentek és sérthetetlenek, ha már nem úgy nézel rá vagy nem úgy köszönsz neki belédáll

Fél perc alatt változik a hangulatuk, istennek képzelik magukat

Gyűlölöm

Én skorpió vagyok és elég sok minden igaz is rám azok közül amiket itt írtak, de én némelyikre büszke is vagyok

2021. jan. 2. 18:39
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Kos- nem tartok tole, de a kos jelleget tartom a egyenrangu “ellensegnek”.😂

En rak vagyok, oroszlan es kos jegyekkel, es egy kossal kapcsolatban.

Jol kijovunk, de csak azert mert tukrot tartunk a masik arcaba ;) Egyuttesen allitjuk, hogy nem lennenk egymas ellensegei.

Szerintem a kosok, egy nagykepu, onerzetes, eroszakos, mertektelen, alpari onfeju jegy.

Sajnos bennem is megvannak ezek a vonasok, foleg ha felidegesitenek, csak ugy omlik a szar a szambol, es van hogy sajat magamat kepes vagyok felidegesiteni.

Ha nem lennenek bennem ezek a vonasok rak napjegyukent, egyebkent nem tudom ki hogy birja elviselni a kosokat😂

A pozitiv tulajdonsagaik egyebkent szinte ugyanazok amiket fent felsoroltam, azzal kiegeszitve, hogy nagyon odaadoak, nem bosszuallok, es a hatukon fat lehet vagni. Kepesek a szarbol is felallni sajat erejukbol.(hasonloan a skorpioval de o roluk ebbol a szempontbol inkabb negativ velemenyem van).

2021. jan. 3. 12:53
 25/36 anonim ***** válasza:
72%

Van amelyiktől a falra mászom.

Skorpió- önző, egoista, kötekedő, veszekedő, sértődékeny, bosszúálló, rosszindulatú, távol áll az ész érvektől, makacs, igazi erőszakos pukkancs...szörnyen fárasztó. A magam részéről még nem találkoztam egy skorpióval sem, akivel jól megértettük volna egymást.

Mérleg- Bizonytalan, hisztis, variálós, mindent megszervez, túlszervez, a szervezést is szervezi, bárhová indulsz ő talál valami programot (ha bolt-hozzál kenyeret, ha tankolni-állj meg a Dezső bácsinál virágért, ha leugrassz a Balcsira menj már el a Jucikához mert csak 40 km-es kitérő, és a legjobb a vele való utazás... mérleg az autóban:

"meleg van, nyiss ablakot"

"lassíts"

"mit tötymögünk, gyorsíts"

"el fogunk késni"

"huzatot kapott a nyakam, húzd fel az ablakot"

"ne dohányozz a kocsiban" (persze a saját autódban, hiszen éppen furikázod valahová)

"pisilni kell"

"éhes vagyok"

"álljunk meg a Pirikénél tojásért"

"előre kell üljek, mert szédülök hátul"

Oroszlán vagyok, sok tulajdonság szörnyen idegesít. Igyekszem elkerülni az irritáló embereket. Alapvetően lusta vagyok bárkivel is vitázni, így mindenkire ráhagyom a hülyeségét és inkább tovább állok, úgyis mindenki a maga dalát fújja, ahogy én is.

2021. jan. 4. 14:35
 26/36 anonim ***** válasza:
38%
Egyiktől sem tartok, mert a személyiség kialakulásához semmi köze nincs a csillagképekhez. Pont.
2021. jan. 16. 14:55
 27/36 anonim ***** válasza:
40%

Bak, Skorpio, Vizonto: baratnak, baratnonek SOHA. A rosszindulat, bosszuallas, kihasznalas,mindegyikukben eros

Ebben a sorrendben :D

2021. jan. 25. 14:00
 28/36 anonim ***** válasza:
30%

Akármit gondoltok az összes horoszkóp közül a mérleg a legokosabb, mert a mérleg mindent először pontosan átgondol és csak azután cselekszik.

A mérleg legalább mindig átgondolja, hogy mit csinál.

Én mérleg jegyű vagyok.

2022. máj. 4. 22:22
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Ikrek- Kettősénű.

Egyik énje nagyon rendes, de viszont a másik énje rosszindulatú és önösérdekű. Egyik kezével kihúz a szarból, de a másik kezével pont belevisz a szarba.

Kos- Nem gondolja át, hogy mit csinál, hanem fejjel megy a falnak. Azt hiszi, amit ő csinál, az a jó, hát pedig nem. Nem gondolkozik előre, hanem meggondolás nélkül cselekszik.

Szűz- Minden kis apró piti nem tetszésekbe beleköt. Kis dolgokból nagy dolgot csinál. Iszonyatosan követelőző és önakaratos.

Nyilas- Lázadó, mindenkin átgázol és bocsánatot sem kér, ha valakit nagyon megbánt.

2022. máj. 5. 01:32
 30/36 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy a skorpió nem manipulátor. Akik ezt írták, azok keverik a skorpiót az ikrekkel.

Na az ikrek a manipulátor.

2022. máj. 5. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!