Melyik csillagjegy hasonlít leginkább a Skorpióra és melyik az ellentéte?
Hát, nem az az ellentét, aki az "érem másik oldala"? Mert akkor az elméletileg a bika lenne, hiszen az áll vele szemben. Amúgy a nyilasban végülis lehet valami...
Hát, akinél azt érzem, hogy gyanúsan hasonlít rá, az tényleg a rák meg én pár halakot is ismerek, aki imád manipulálni, bosszút állni másokon és magában morog minden szarért, amit aztán soha sem felejt el. Igazi érzelmi zsarnokok, megsértődnek minden f*szságon, a humoruk az mese...
Csak a halak többet bőg meg a rák és nem tudnak annyira hideg fejjel gondolkozni, mint egy skorpió. Illetve titkot tartani sem tudnak túl jól, mert a pletykagyáros énjük erősebb.
Hasonlít: kos és rák
Különbözik: bika
Hasonlit: kos ,nyilas
Kulonbozik: halak bak
Szerintem is hasonlit egy koshoz a skorpio jelleme de pont egy nagyon hatarozott ponton kulonboznek meghozza az oszintesegben. A kos az, a skorpio sunyi:)
Egy rak is hasonlo, csak a rak turelmesebb es szelidebb nem mindent azonnal akar hanem kivar. (Szamomra ez szimpatikusabb, mert ez az elhamarkodottsag sokszor jellemzi is a skorikat sokat elt kiegett emberek egy-ket esetben, vagy pedig eleg hatranyos eloelettel kezdenenek uj eletet mert a korabbit elhamarkodottan megbantak😅
A skoriknak is megvan a maga pozitiv tulajdonsaga en rakkent bika aszcendenssel a turelem minta szobra vagyok meg az idegbetegsege is ha elfogyott a vegtelen turelmem 😂🤜🏽🤛🏽
Hasonlít: rák és halak
Ellentét: mérleg és nyilas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!