Melyik csillagjegytől tartasz leginkább?
Rák - már egy kérdés alatt nagyon jól megmagyarázták a rákok igazi énjét, pontosan azért nem akarok kapcsolatba kerülni eggyel se többé
Szűz - nővérem és apám szűz csillagjegyűek és pontosan is tudom, hogy milyenek. Mindig nekük kell igazuk legyen és ők mindig jobbak másoknál. Nem hezitálnak, hogy degradáló szavakkal illessenek.
Kos - igaz, hogy nagyon szeretem a kosokat, de valamiért számomra olyan ridegnek tűnnek. Mindig olyan gyereknek érzem magam mellettük. Valószínűleg azért tartok tőlük, mert mindig úgy néznek rád, mintha mélyen belül elítélnének.
Szűz vagyok és semmi nem igaz rám abból amiket itt leírtatok (pedig van önkritikám és messze sem vagyok tökéletes), az aszcendensem pedig kos és abból sem. Az élni és élni hagyni híve vagyok, ha viszont valaki engem csesztet vagy provokál akkor valóban kösse fel a gatyáját mert rezzenéstelen arccal megsemmisítem.
Tartani nem tartok senkitől de nem szeretem a buta / álszent / alattomos / általánosító embereket, felidegesítenek, de ezt úgysem veszi magára senki mert önkritikája nem sok embernek van.
Plusz egy szavazat a skorpióra.
Tesóm skorpió. Manipulál össze-vissza. SOHA semmiért nem hibás.
Mindig a körülmény, másik ember tehet róla, ha valamit elszúr, 25 év alatt egyszer nem jött ki a szájából egy"nehari" vagy valami.
Ha szembesítik a hazugságával olyan dührohamot kap, hogy kő-kövön nem marad.
Egó a köbön.
Ha tudatosan működsz az életben, akkor képes vagy meghaladni a csillagjegyedre jellemző sztereotípiákat és inkább a pozitív aspektusokat megjeleníteni a személyiségedben.
Én pl. soha nem álltam bosszút senkin és meg is bocsátok annak, aki megbántott, bár a lelki fájdalmat sokáig forgatom magamban. A mérleg aszcendensem miatt pedig, inkább konfliktuskerülőnek mondanám magam.
Üdv: egy nem tipikus Skorpió...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!