Melyik csillagjegytől tartasz leginkább?
Kos - agresszív, mindenből versenyt csinál
Ikrek - pletykás, minden érdekli mindenkiről, de nem tartja tiszteletben az infokat
Szűz - a lehető legboldogabb pillanatban dobja be a bombát, és mond egy jó lehangoló kritikát
Bak - túl kemény és annyira nem könyörületes
Rák vagyok, - habár nem különösebben hiszek a horoszkóp személyiségre/karakterre való hatásában, egy szűzzel volt eddig a legrosszabb tapasztalatom. Osztálytársam volt általános iskolában, és neki köszönhetem, hogy 13 évesen vagdosni kezdtem magam és kis híján öngyilkosságba menekültem, - de ennek már lassan 10 éve, már rég nem ál fenn ez a helyzet. 😄
Egyébként is eléggé túlgondolok mindent, maximalista voltam és jó képességű, de annak a bizonyos ismerősömnek az eminens hozzáállása még engem is kétségbe ejtett.
Viszont amellett, hogy jó tanuló volt, rendkívül gonosz és kétszínű is.
A tanárok kiskedvence volt, minden felnőttel elhitette, hogy a légynek sem tudna ártani, de ha csak velünk egy korúak társaságában voltunk, állandóan azon volt, hogy a leglátványosabb eszközökkel alázzon meg. Mindezt csak azért mert túlsúlyos voltam (amiről NEM tehettem, utána 3 évvel jöttem rá, hogy inzulinrezisztens vagyok, ami az esetemben egy örökletes dolog), szerinte “ízléstelenül öltöztem”, és egyáltalán nem érdekelt a divat se az öltözködés, se a zene, se az akkori agysejtpusztító, Hannah Montana kaliberű tinisorozatok terén.
Rám uszította a felsőbb éves kamasz fiúkat, az ő közreműködésükkel pedig később szinte az egész iskolát. Napi szinten zaklattak, csúf neveket aggattak rám, kinevettek, leköpdöstek, veréssel fenyegettek. Ő pedig innentől kezdve levegőnek nézett, és úgy járkált a folyosón, mintha a puszta létezésemről sem tudna.
Szóval, én az ilyen emberektől tartok leginkább. Aki kifelé azt mutatja, hogy mennyire ártatlan és megbízható, de valójában egy álnok kígyó, aki furmányos módszerekkel befolyásolja maga körül az embereket. Aki eleinte jópofizik veled, - kezdetben még abban a hitben vagy, hogy jó köztetek a kapcsolat, aztán amint teheti, a semmiből komplett lejárató kampányt indít ellened.
Kos- agresszív
Skorpió- manipulátor, alattomos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!