Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan jöhetnék össze egy 24...

Hogyan jöhetnék össze egy 24 éves nyilas nővel? Én 18 vagyok és kos

Figyelt kérdés
Nem nagyom szoktunk beszélni, de ha meglát mindig mosolyog és köszön, a közös bennünk hogy szeretünk konditerembe járni.Van egy kutyája akit kb jobban szeret mindenkinél.Xd

2020. dec. 14. 21:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy van csavója is de szerintem nem valami komoly a dolog
2020. dec. 15. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor adok egy halak típusú tanácsot. Próbáld kinyomozni, ki a csávója, és nézd meg miért van vele, miben jó. Ezek után próbálj jobb lenni, mint ő, így talán lesz esélyed.
2020. dec. 16. 11:17
 13/18 anonim ***** válasza:

11!

Most akkor igazi kos vagy. Vagy egy elbäszott mérleg? Ne érdekeljen ez! Csak nyomulj és add a kos énedet. Hozzad azt a "ki nem szärja le, hogy van valakije" hozzáállást. A kosok nem mérlegelnek, nem sz@roznak, előbb lőnek, aztán kérdeznek és nem fordítva.

2020. dec. 16. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:
13-ne írj neki hülyeségeket már. Pont ez a baj veletek kosokkal, hogy nem vagytok megfontoltak. Üdv, egy halak.
2020. dec. 16. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:
14! Ti halak meg csak önbizalomhiányos, önmagatokat marcangoló kis csipszärok vagytok. Jó, hogy nem azt is megfontolja a kérdező, hogy a következő két métert is milyen lépésbe tegy vagy jól fontolja meg, hogy vegyen-e még egy lélegzetet.
2020. dec. 16. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:
:D:D Bíro ma kosokat bármivel fel lehet hergelni :D
2020. dec. 16. 11:44
 17/18 A kérdező kommentje:
A csavoja egy sertés tesztő farok, nem értem miért van vele,szerintem bejovok a csajnak erre tobb jelet adott, ugyis fel fogom szedni hiaba idosebb btw 19.lesz a csaj szulinapja
2020. dec. 17. 00:06
 18/18 A kérdező kommentje:
A csaj nem surun rak ki kepet a csavoval,ha megis nem ír a képhez semmit😂
2020. dec. 17. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!