Hogyan jöhetnék össze egy 24 éves nyilas nővel? Én 18 vagyok és kos
Figyelt kérdés
Nem nagyom szoktunk beszélni, de ha meglát mindig mosolyog és köszön, a közös bennünk hogy szeretünk konditerembe járni.Van egy kutyája akit kb jobban szeret mindenkinél.Xd2020. dec. 14. 21:52
11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy van csavója is de szerintem nem valami komoly a dolog
2020. dec. 15. 21:48
12/18 anonim válasza:
Akkor adok egy halak típusú tanácsot. Próbáld kinyomozni, ki a csávója, és nézd meg miért van vele, miben jó. Ezek után próbálj jobb lenni, mint ő, így talán lesz esélyed.
13/18 anonim válasza:
11!
Most akkor igazi kos vagy. Vagy egy elbäszott mérleg? Ne érdekeljen ez! Csak nyomulj és add a kos énedet. Hozzad azt a "ki nem szärja le, hogy van valakije" hozzáállást. A kosok nem mérlegelnek, nem sz@roznak, előbb lőnek, aztán kérdeznek és nem fordítva.
14/18 anonim válasza:
13-ne írj neki hülyeségeket már. Pont ez a baj veletek kosokkal, hogy nem vagytok megfontoltak. Üdv, egy halak.
15/18 anonim válasza:
14! Ti halak meg csak önbizalomhiányos, önmagatokat marcangoló kis csipszärok vagytok. Jó, hogy nem azt is megfontolja a kérdező, hogy a következő két métert is milyen lépésbe tegy vagy jól fontolja meg, hogy vegyen-e még egy lélegzetet.
16/18 anonim válasza:
:D:D Bíro ma kosokat bármivel fel lehet hergelni :D
17/18 A kérdező kommentje:
A csavoja egy sertés tesztő farok, nem értem miért van vele,szerintem bejovok a csajnak erre tobb jelet adott, ugyis fel fogom szedni hiaba idosebb btw 19.lesz a csaj szulinapja
2020. dec. 17. 00:06
18/18 A kérdező kommentje:
A csaj nem surun rak ki kepet a csavoval,ha megis nem ír a képhez semmit😂
2020. dec. 17. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!