Ikrek és nyilas tényleg ennyire jól kijönnek egymással?
Nem a nyilas függetlensége miatt nem jó ez a kapcsolat, hanem azért, mert az ikrek rengeteg embert átver és rengeteget hazudik, nagyon sokszor tapasztaltam ezt. Egyéb jegyű emberekkel sem jó a kapcsolata az ikreknek, nem csak a nyilassal.
A levegő jegyű emberek sokkal egoistábbak és "függetlenebbek", mint a nyilas, csak ismerkedés elején rengeteget hazudnak és smúzolnak, ezért nem látják az emberek az eredeti arcukat.
Nyilas vagyok. Volt már dolgom ikrekkel, habár erről nemigen lehet múltidőben beszélni, hiszen még egy suliba járunk..lényegtelen. Drága nyilas elvtársak, csatlakoznék az előttem véleményt nyilvánitó kollegákhoz. Bár a horoszkóp szerint az ikrek és a nyilas nagy pajtások, ez koránt sem így van. A szóban forgó illető, alias kedves ikrek barátnőm egy kétszínű kis féreg volt mindig is. Mikor vele voltam, adta az ártatlant, a jókislányt. Aki mindenben mellettem áll, támogat és jól szórakozik a társaságomban. Ám, amikor csak egy rövid időre is hátat fordítottam, rögtön összeültek ők hárman, az ikrek, szűz és halak barátnőm, majd szépen kibeszéltek és elhordtak mindenféle korcsnak, lényegében a semmiért. Habár az ikrek barátnőm nem a szavak embere, nyilván elvártam volna tőle, hogy ne a tömeg után menjen, hanem álljon ki értem (hiszen én is ezt tettem volna). Aztán, ezek után természetesen úgy tett, mintha semmi nem történt volna.
Összegezve, vigyázzatok az ikrekkel. Habár vele nőttem fel, még igy sem tudtam eléggé kiismerni ahhoz, hogy megtudjam, milyen is valójában. Csak óvatosan velük! (persze tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!