Bika jegyként, csak ők találnak meg, miért?
Nagyon sokat szívtam már ezzel a pár jeggyel:
- Kos
- Nyilas
- Skorpió
Úgy tűnik, nem lehetséges, de mégis felváltva jönnek, eleinte szerethető karakterek, aztán tönkretesznek. Szinte mindenáron. Többnyire false érzelmeket generálnak felém, majd elnyelődnek.
De mivel nem is ismerek más jegyet, a barátaimon kívül (halak) Így nagyon nehezen döntöm el, ki az aki igazán való hozzám, anelkul, hogy megszenvedném a PÁRkapcsolatot.
Egyébként: halak aszcendens, halak hold
A szüzeket is kerüld el jó messzire, ha csak nem akarsz egy folyton szekáló toxic es unalmas eletet magadnak. Bár lehet a vízöntő aszcendensemnek volt unalmas. :D
Nekem nem jött be! Kossal és skorpióval is szívtam màr meg! :D
Az ok talán az lehet, hogy egy bika általàban egy “biztos meleg ölelés” ebben a hideg vilàgban. Értsd úgy, hogy alapvetően jó szívünk van és elég sokmindent eltűrünk.. amit ugye a kos és a skorpió szerintem sűrűn élvez is mivel elèg forró fejűek. A nyilasról nem tudok nyilatkozni!
A rákok pedig elég jól tudnak velünk működni!
Életem nagy szerelme egy rák volt.. csak rosszkor sodort minket össze az élet.
4# voltam. :)
Csak elég gond hogy a kos nők arca meg a nyilas férfiak mindig jobban tetszettek (pl színészek énekesek) szinte tudom milyenek, mi vonatkozik rájuk.
Hát remélem egyszer megfelelő tetszik meg
Szerintem hagyni kellene ezt a horoszkópot...
Bika vagyok nyilas párral.
10 éve vagyunk együtt... Van egy közös gyermekünk is!
Minden rendben van.
Az emberek voltak parasztok.
Volt már szűz horoszkópú hapsim... Ahhoz képest hogy ők rendmániások, na őnálla trehányabb embert nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!