Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van bármi alapja a horoszkópos...

Van bármi alapja a horoszkópos párválasztásnak?

Figyelt kérdés
Számomra röhelyes, hogy vannak olyanok akik a csillagjegyek alapján keresnek párt. Napokban is olvasom az egyik hírportálon, hogy az alábbi csillagjegy párok soha nem jönnek ki egymással. Erre köztük van az én és a páromé is, akivel szuperül megértjük egymást minden téren. Van aki még hisz ezekben a badarságokban?
2020. nov. 30. 02:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
57%
Szűz vagyok és valóban a bakok vonzanak a legjobban ahogyan azt írják sok helyen, életem egyik legnagyobb szerelme is bak volt, elemi szinten vonzott és teljesen kész voltam tőle, de mégsem jött össze mert ő nem igazán volt biztos magában és hiába volt meg az összhang, a szexen nem jutottunk tovább mert ő elzárkózott, félt tőlem és a kapcsolattól velem. Végül a párom egy kos lett akivel messze a legjobb a kapcsolatom minden téren az összes eddigi közül pedig elvileg vele nem illünk össze.
2020. dec. 1. 12:57
 22/26 A kérdező kommentje:
Az én Oroszlán vagyok, párom meg Bak. A horoszkóp szerint nem illünk össze, mégis mikor megláttam egyből vonzódni kezdtem hozzá és szuper a kapcsolatunk már 1,5 éve. Eleinte ő is nézegette ,küldözgette a horoszkópokat ami kicsit bosszantott is,megkértem hagyja abba, mert hittem magunkban és rá is rácafoltunk az ott írtakra. Ezért is gondolom, hogy az nem határozhatja meg egy ember tulajdonságait, sorsát hogy melyik hónapban született, mert akkor ők mind egyformák lennének.
2020. dec. 1. 15:16
 23/26 anonim válasza:
42%
1.5 ev? Terjunk vissza erre 15 ev mulva...
2020. dec. 2. 10:42
 24/26 A kérdező kommentje:
#23 ! Mindketten túl vagyunk a 40-en, több kapcsolattal a hátunk mögött, és egyikünknek sem volt ilyen jó párja eddig mint mi vagyunk egymásnak.
2020. dec. 2. 11:40
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tök mindegy. Szerintem elég egyértelmű hogy nem csak 12 féle ember létezik a világon. Innentől valakinek bejön a dolog, valakinek nem. Vannak annál röhejesebb dolgok is, minthogy valaki horoszkópozik, amúgy sem láttam még olyat hogy nagy összhang es kémia mellett valaki csak azért ott hagy egy 10/10est mert nem egyezik a horoszkóp. De olyat már láttam, hogy horoszkópjára vonatkozó tulajdonságaik miatt nem fértek össze egyszerűen. Véletlen e vagy sem attól függ hiszel e az ilyenekben.
2020. dec. 2. 11:49
 26/26 anonim ***** válasza:
#7 mi a napjegyed?
2020. dec. 12. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!