Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van bármi alapja a horoszkópos...

Van bármi alapja a horoszkópos párválasztásnak?

Figyelt kérdés
Számomra röhelyes, hogy vannak olyanok akik a csillagjegyek alapján keresnek párt. Napokban is olvasom az egyik hírportálon, hogy az alábbi csillagjegy párok soha nem jönnek ki egymással. Erre köztük van az én és a páromé is, akivel szuperül megértjük egymást minden téren. Van aki még hisz ezekben a badarságokban?
2020. nov. 30. 02:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Én tipikus ikrek vagyok és a szűz csillagjegyű férfiak, akikkel jártam valóban az őrületbe kergettek, idegesítettek, a vízöntők iránt pedig tényleg a legnagyobb a kémia részemről (ahogy a horoszkóp írja). Persze lehet ez véletlen, nem is ez alapján választok párt, de szórakozásnak megteszi.:)
2020. nov. 30. 09:41
 12/26 anonim válasza:
40%
Nem tudni. De van olyan ember, aki szuletesi datumbol 90% ban felirja milyen ember vagy, milyen az eletutad, milyenek a perszonalis kapcsolataid. Ez a Schilling Peter az anyamnak kuldott ilyet, ugy h csak a szuletesi evet es datumot tudta. Es 90% ban olyan igaz dolgokat irt rola, h csak lestunk. Szoval valamit le lehet szurni ebbol, az tuti.
2020. nov. 30. 10:17
 13/26 anonim válasza:
18%
Volt kèt vizonto baratnom. Lehnagyobb volt a kemia iranyukban, de mind a ketto megcsalt. Karrierista nok azok.
2020. nov. 30. 10:18
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
13: És ikrek vagy? Az ikrek és a vízöntő között nagy a kémia a horoszkóp szerint, nem pedig az összes csillagjegy és a vízöntő között.
2020. nov. 30. 10:30
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
#8: biztos a horoszkóp miatt. N persze.
2020. nov. 30. 10:57
 16/26 anonim ***** válasza:
23%

Azt kellene megerteni, hogy a jegyek kulonbozo elemekre, polaritasokra es modalitasokra csoportosulnak.

Az elem azt jelzi, hogy milyen letsikon mukodik (erzeki, intellektualis, erzelmi, intuitiv), a modalitas pedig azt, hogy mikent reagal a kulso behatasra, problemara. A kardinalis jegyek magat a problemat probaljak "jobb belatasra birni", a fix jegyek elzarjak magukat a problema elol, megvarjak, mig elmegy, a valtozo jegyek pedig eloremenekulnek, vagy alkalmazkodnak. A polaritas szerinti csoportositas alapjan pedig aktiv es reaktiv jegyeket kulonboztetunk meg, aszerint, hogy vagy onmaguktol inditanak el egy adott cselekvesmintat (tuz, levego), vagy kulso esemenysorozatra reagalva cselekszenek (fold, viz).

Ugye alapbol mindenki tipikus olyan jegyunek vallja magat, amilyen jegyben a Napja all, mert az asztrologiai kepletben a Nap jeloli azt a szemelyisegreszt, amivel a keplet tulajdonosa azonositja magat. Tehat egy szinasztriaban a Nap-Nap fenyszog annyira nem szamit, mert az az egyen(ek)rol is az o felepitett "personal brand"-jerol szol. Tehat mondjuk egy Nap-Szaturnusz fenyszog a szinasztriaban azt fejezi ki, hogy a Szaturnusz fel felelosseggel es teherrel ruhazza fel a Nap felet a kreativitasa megeleseben. Harmonikus allas eseten lehet, hogy a Szaturnusz fel vallakozasi lehetoseget es piacot teremt a Nap fel tehetsegenek, foleg ha a Merkur is jol all.

Amugy Kalo Jenonek volt az elmult 2 hetben egy sorozata az egitestek egyuttmukodeserol a szinasztriaban a YouTube-on.

36F incel

2020. nov. 30. 12:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mit bánom én, ha valaki így keres párt. Más pénztárca és egyéb kritériumok alapján. Én sem választok horoszkóp alapján, de el szoktam olvasgatni dolgokat ha eszembe jut néha napján.

21/L

2020. nov. 30. 16:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2020. nov. 30. 17:57
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
8as, és abban az esetben mi van ha az én jellemem abszolút nem hasonlít arra amilyennek horoszkóp alapján lennem kéne?
2020. nov. 30. 18:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok értelme van így választani. Volt pár exem és aki tökéletes kellett volna legyen, ott elmaradt az isteni szikra. Bezzeg a mostani párom elvileg nem illik hozzám, gyakorlatban meg nem így van. Kb. ő a másik felem és nagyon jó összhang van közöttünk. :)
2020. nov. 30. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!