Csak én utálom a horoszkóphoz fűződő sztereotípiákat?
Én se szeretem a sztereotípiákat, de magát az asztrológiát igen. Ezek a cédulák nem pontosak, és általában csak a napjegyről szólnak, holott nem csak a nap jelöl, hanem mellette meg a Hold, Merkúr, Vénusz stb.
Plusz. Egy jegy pozitív és negatív módon is megnyilvánulhat. Pl.: a rák nagyon gondoskodó, ugyanakkor ha ez a gondoskodás elmegy a túlféltés irányába az már negatív.
A bakokat általában hidegnek, és zárkózottnak szokták írni, meg karrieristának, de ez nem jelenti azt, hogy minden bak akkor másokat letiporva pedálozik. Viszont az biztos, hogy a bak ha kijelöl egy célt, azt szorgalmas kitartó munkával el tudja érni.
Szerintem egyébként minden jegyről van valami sztereotípia a magazinokból. Ezekben is van NÉMI igazság, de pontatlanok, és felületesek. Persze a legtöbben ezeket olvassák...
Abba gondolj bele, hogy nem biztos, hogy azért, mert vízöntők, és skorpiók. Az ó horoszkópjuk is ugyanolyan összetett. Valószínű hasonló állás lehet abban a házban, ami a társas kapcsolatokért felel, pozitív irányban, avagy egymást kiegészítő hatások, ugyanebben a házban.
Én nem is tudom, hogy ki milyen jegyű azok közül, akikkel jól kijövök. Nem tűnik fontosnak. A horoszkóp inkább az egyén számára fontos. Önismereti célú. Megtudhatod belőle, mit érdemes erősíteni, mit lenne szükséges erősíteni a jellemedben, és mi az, amit féken kell tartani, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki magadból. Mások horoszkópja csak egy asztrológusnak mond bármit is, mert neki az a dolga, hogy azt elemezze. Amíg jól megértitek egymást, nem is lényeges, mi a horoszkópja a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!