Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak jegyűek! Igaz rólatok...

Halak jegyűek! Igaz rólatok az a sztereotípia hogy hajlamosak vagytok olyanokhoz vonzódni akikhez nem kéne?

Figyelt kérdés
Foglalt,alkoholista,életcél nélküli,lelkibeteg stb?
2019. nov. 6. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem!
2019. nov. 6. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Halak férfi vagyok. Rám nem igaz. Soha nem szerettem a relatív embereket.
2019. nov. 6. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Én Rák férfi vagyok, és egyszer egy Halak nővel nagy volt a bizsergés egymás irányába, pedig nem vagyok egy szuper csoda. Szerintem van rá hajlamuk, de ezt befolyásolja az előélete a Halak egyénnek, azaz a gyerekkora, családi kapcsolata, addigi párkapcsolatai, stb., és többnyire e miatt dönt úgy, ahogyan dönt egy Halak jegyű egyén.
2019. nov. 6. 18:52
 4/9 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
89%
Nem. Ennyi. 😀
2019. nov. 7. 00:45
 5/9 anonim válasza:
34%
Hal vagyok. Rám igaz szerintem.., bár én is alkoholista, drogfüggő, életcél nélküli, mentálisan beteg ember vagyok :)
2019. nov. 7. 08:27
 6/9 A kérdező kommentje:
5# és nagyon szimpatikus ;)
2019. nov. 7. 11:55
 7/9 jdfGabrella ***** válasza:
30%
A halak jegyek a tökéletes bizonyítékai hogy az asztrológia nem működik.
2019. nov. 10. 10:53
 8/9 A kérdező kommentje:
7# miert?
2019. nov. 10. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Kos vagyok Skorpió holdal. Gimiben volt egy barátnőm, aki szintén Kos volt, de az ő holdja a Halakban állt. Mindkettőnkre inkább a holdjegyeink tulajdonságai jellemzőek. A barátnőmet mindig nagyon könnyen áttudták verni a pasik. Ő rendszeresen nagyon fura alakokba szeretett bele és játékfüggő volt. Ahogy hazaért az iskolából azonnal leült a számítógép vagy laptop elé és már nyomkodta is a számítógépes játékokat. Ezekben a játékokban megismerkedett fiúkkal, akik állandóan hülyítették őt. Elkezdtek telefonálni vagy messengeren chatelni és elhitették vele, hogy majd eljönnek hozzá közben mindegyik távol lakott és eszükben sem volt elutazni ilyen messzire. Mindig hülye kifogásokat találtak arra, hogy miért nem tudnak jönni és még a vak is látta, hogy hazudnak, de a barátnőm folyton bevette a hazugságaikat, sőt mikor valaki ráakarta ébreszteni a valóságra, akkor egyenesen megharagudott arra a személyre, aki megpróbálta lerángatni a földre. Szerintem azért, mert nem akarta elfogadni a valóságot. Sokan kigúnyolták, kinevették a háta mögött az osztálytársaink közül azért, hogy ennyire áttudják mindig ejteni a pasik. Mindig az ágyából fekve álmodozott arról, hogy miket szeretne elérni, de sosem mozdította meg a kisujját sem azért, hogy beteljesüljenek a vágyai. A szüzességét is úgy vesztette el, hogy egy tőle pár évvel fiatalabb pasi rafináltan becserkészte. Én természetesen láttam, hogy ennek mi lesz a vége, de akkor már a végét járta a barátságunk, tudtam, hogy úgyse fog hallgatni rám ráadásul már 19 éves és ha ennyire buta, hogy megint beveszi egy hazugságait, akkor így járt. Természetesen az lett a vége, hogy 1-2 hónapig együtt voltak, majd miután a srác elvette a szüzességét nem is kereste és mikor a barátnőm nagy nehezen elérte, akkor valami tessék-lássék nem illünk össze szakítós szöveggel lekoptatta. Körülbelül 2 évig tűrtem a hülyeségeit, de egy idő után betelt a pohár. Már több éve nem beszélünk, de nem is szeretnék. Azóta 1x úgy láttam facebookon, hogy megint van kapcsolata, de az is pár hónap után lekerült facebookról szóval gondolom az is hasonló dolog volt.
2019. nov. 12. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!