Tudnátok ikrek sztereotípíákat mondani?
bak vagyok és szeretném ha valaki együttérezne velem és segítene gyűlölni a szarkupac ikrek exbarátomat (skorpió hold és ikrek aszcendáns vagyok lmao, az ő többi jegyét nem tudom)
serious inquires only!!!! köszipuszi
😂😂😂
-okoskodo
- szelsoseges esetekben szitja a vitat
- csak neki lehet igaza
- feluletes
- szelsoseges esetekben meg sem hallgatja masik tanacsait ugyanakkor o jobban tud mindent mindenkinel meg ha latszokag tovabbra is s z a r az amit csinal😂🤝
- nem tul hazias, masiktol varja el hogy kiszolgaljak
- anyagias ugyanakkor kozleni szereti a penzt megteremteni mar kiss enehezkesebben megy neki
- szetszort
- ikrek palival sok mindent kiprobalhatsz a szexben de ugy hogy azt mond “azta k u r v a ” nem a legnegfelelobb egy baknak🤔😂
Jot rohogtem a kerdesen de komolyan vettem probaltam valaszolni erdekes ezek a bak ikrek parositasok kornyezetmeben is rendkivulsok vane s volt sot Anyukam is ilyen kapcsiban volt evekig Apum elott (anyam ikrek a lehetett volna az apam pali pedig bak😂🙄)
ismerettsegi koreimben pedig ez a paros tonkretette a masik neha a szo szoros ertelmeben a csaj (bak) lelkibeteg lett pszichiaterhez kellett jarnia gyogyszereket szednie rendorsegi ugy stb 🤔😂
Még néhányat hozzáteszek a listához:
+megmondóemberek
+bosszúállók
+gyűlölködők
+másokat elítélők és kritizálók míg magukról azt hiszik hogy átatlanságok
Tehát a kérdező és az előző válaszoló is 100% hogy ikrek jegyű.
- kíváncsiak
- nem túl állhatatosak
- amit (vagy akit) megkívánnak, azt azonnal meg akarják szerezi/kipróbálni.
- felszínesek, így az elengedéssel sincsenek problémáik.
Minek ehhez a horoszkópja? :D Írd le egy papírra az összes rossz tulajdonságát és élvezkedj azon ha jól esik.
Mindenesetre ezzel a kérdéssel feldobtad a napom, lévén én is ikrek, leírom neked hogy leszarok mindent és mindenkit, önző vagyok, bunkó, az emberek nagy részét csak a funkciója miatt "tartom" és irritálóan nyugodt és türelmes ember vagyok. Ja és qrva magas az IQ-m, csak nem látszik. Na most leírtam minden olyan tulajdonságomat, ami miatt mások utálnak. Nem tudom, hogy ez mennyire ikrek, általában fogalmam sincs a horoszkópokról. Jó szórakozást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!