Tudnátok ikrek sztereotípíákat mondani?
bak vagyok és szeretném ha valaki együttérezne velem és segítene gyűlölni a szarkupac ikrek exbarátomat (skorpió hold és ikrek aszcendáns vagyok lmao, az ő többi jegyét nem tudom)
serious inquires only!!!! köszipuszi
Kedves kerdezo,en megertelek,es segitek.
En is gyulolom az Ikreket.Azota,miota megtudtam,h megcsalt a ferjem,egy kacer,tapados,nagyszaju,kozonseges ,Ikrek jegyu novel.
A no bosszuallo,gyulolkodo kavarogep.Azt hitte agas lovon ul.De miutan lapatra lett teve,engem kezdett zaklatni,irogatott,hivogatott.Szet akart valasztani minket,meg terhesseget is hazudott.
Amugy sok Ikrek jegyut nem csipek,anyosom is az,locsifecsi,erdekember,kollegam ,ketszinu,behizelgo,arulkodos,alattomos...
Szoval nekem sincs veuk jo tapasztalatom.Pedig alt.ban kozkedveltek,mert ket oldaluk van,egy megerto,kedves,nyalizo,pedalgep,es egy bosszuallo,alattomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!