Van itt vki, aki merleg (lany) es szuz (fiu) parkapcsolatban el?
Megismerkedtem 1 ferfival, aki szuz. Utána olvastam, es mindenhol azt irjak, hogy ez nem egy jo tarsitas. Pedig most nagyon boldog vok, ygy tunik megtalaltam az igazit. Az exem is szuz volt, vele csak szenvedes volt az elet.
Szeretnek hallani pozitiv torteneteket, hatha vannak kivetelek. Akkor kicsit megnyugszom, hogy van esetleg nekunk is eselyunk egy jo eletre egymas mellett.
2-7-10, két dolgot mosol össze.
A tévés gyógyítás meg a hívj fel és küldöm a pénzmagot emelt díjasként, holnapra ott lesz, az baromság. A kedves bikák, holnap megtaláljátok életetek szerelmét heti horoszkóp megint baromság (bár a jó kis általanosításokból van, ami bejön, ezért hiszik el sokan).
Önmagában viszont az, hogy milyen bolygóállások voltak; mikor születtél, és ez milyen hatással van ràd és a személyiségedre, az már nem baromság. Nem ez az adja az ember személyiségét magában - a hozott dolgokra a környezet, nevelés, egyéb külső hatások nagyobb hatást gyakorolnak, így formálva a személyiséget -, de igenis benne vannak a kapott dolgok.
Plusz, ha nagyon rá akarjuk erre húzni az állatövi jegyeket, akkor nem csak a horoszkóp (napjegy) számít, hanem az összes többivel együtt.
Lehet fújjolni, csak tudd, hogy mire. :) Mondom ezt olyanként, aki szintén nem ezós, és nem hiszem el a sok baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!