Kizárólag horoszkóp alapján ki illik JOBBAN egy ikrek fiúhoz? Egy vízöntő vagy egy mérleg lány?
1-es: Ez gusztustalan általánosítás!
2-es:Köszi!
Egyébként azért pont ezt a két jegyet kérdezem,mert egyik helyen azt olvastam hogy a vízöntő-ikrek páros a legjobb,máshol meg ugyanezt a mérleg-ikrek párosról!
"1-es: Ez gusztustalan általánosítás! "
Ezt elég irónikus egy olyan embertől hallani aki ezt a kérdést tette fel nem gondolod?
4:Oké,én is általánosítok,de azért durva csak azért valakiről ilyeneket írni,mert éppen abban a csillagjegyben született mint ez a kettő.Pl. egy nyilas nem lehet pénzéhes?Vagy egy szűz hűtlen?(Ne vegyétek magatokra,csak mondtam egy példát.)
Azért általánosítok,mert állítólag ez a két jegy illik a legjobban az ikrekhez,és mindig mást írnak a legeslegjobbnak.
Ne legyetek már ilyen szőrszálhasogatóak,légyszíves.
Szerintem az Ikrek jegyhez a Vízöntő illik jobban.A Mérleg talán túl ragaszkodó az Ikrekhez,az Ikrek emberek meg menekülnek az "örökké" szagtól,szeretnek szabadon élni,amit szerintem egy Vízöntő jobban képes megadni,mint a Mérleg
By: Skorpió lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!