Tudnatok mondani velemenyt a vizonto nokrol? Pls.
Ez csak egy átlagos jellemzés, bizonyos pontokon majd lehet eltér vagy éppen passzol.
Nem vesznek semmit túl komolyan, igen könnyeden kezelik a dolgokat.
Szeretnek vitatkozni.
Kissé hanyag természetűek.
Sokat álmodoznak, terveket szőnek.
Nem túl gyakorlatiasak.
Sok dolog iránt érdeklődnek, lelkesek.
Nem rájuk igaz a mondás, hogy a tettek embere.
Az igaz, hogy nagyon alkalmazkodóak, de azért ugyanakkor nagyon manipulatívak is és nem mindig a jó irányba, ez inkább felnőtt korukban jellemző.
Két exem édesanyja is vízöntő, s annak ellenére, hogy mindig beszélgetőpartner voltam számukra, segítettem is nekik a háztartásban, akkor is az egyik egy céges autóval rendelkező kétszínű lányt pottyantott a fia ölébe (nekem akkor nem volt autóm, csak biciklim), viszont a fia csupán 2 hónap után szakított azzal a lánnyal. A másik exem esetében is az anyja kiszakította és az ölébe dobta egy részeges, viszont falusi lakással rendelkező nőnek.
Mindkét exemmel rendkívül harmnoikus volt a kapcsolatunk, nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában, dehát az anyjuk sokkal fontosabb volt nekik.
Valóban nagyon közvetlenek a vízöntők, de azért tudni kell, hogy van egy ilyen oldaluk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!