Skorpió lány mérleg aszcendenssel milyen?
Egyik barátnőm nyaggat ezzel, hogy kérdezzek már rá itt (neki nincs itt profilja)
kiváncsi, hogy erről mit tudtok leírni, meg, hogy egy vízöntő sráccal vagy épp halak sráccal hogyan jönne ki párkapcsolatilag
Vérbeli diplomata, aki a konfliktusok közepette - általában - a békítő szerepét vállalja magára.
Nehezen tud dönteni (mérlegel), viszont alkalmazottnak kiváló, mert örömmel dolgozik mások keze alá.
Igyekszik megfelelni az embereknek, ritkán mond nemet, inkább magában tartja nemtetszését. Azt várja, hogy mások vegyék észre azt, hogy nem ért egyet velük.
Nagyon fel kell bosszantani ahhoz, hogy előjöjjön skorpió énje,- ilyenkor a környezete meg is szokott döbbenni a viselkedésén, hiszen mérleg aszcendense miatt egészen más természetű emberként ismerik őt.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe! :)
Az illető akiről szó van, ezeknek teljesen ellentettje :D
Pl mindig látszik rajta hogy mit érez, meg is mondja, egyedül szeret dolgozni, mások keze alá egyáltalán nem szeret, okos, szeret vitába szállni, legtöbbször igaza van
A skorpió dominál nála inkább, szerintem, mert olvastunk ilyen horoszkóp elemzéseket :D
De köszönjük a választ :)
Kérdező igen, amit leírtál tipikus skori jellemző(én is az vagyok)
Vízöntő semmiképp sem párkapcsolatra való egy skorinak csak szexre.
(Volt egy vízöntő exem, hát soha többet!)
Halak srácról nem igazán tudok nyilatkozni nekem legjobb barátnőm volt halak sokat hülyültünk, de a skoriságom nehezen tűrte.
1-es vagyok újra.
Az én képletem ugyanez, - tulajdonképpen, a saját jellemzésemet írtam le fent.
Érdekes, hogy a napjegy és az aszcendens egyezése sem garantálja két embernél a jellembeli hasonlóságot.
Na, ebből látszik, hogy minden bolygóállásnak és fényszögnek módisító hatása van a személyes képletben! :))
Neki is volt egy vízöntő barátja, aki mellett a haját tépte egy idő után :D
De szerencsére vége lett annak a kapcsolatnak.
És köszönjük a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!