Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt vki, aki merleg...

Van itt vki, aki merleg (lany) es szuz (fiu) parkapcsolatban el?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem 1 ferfival, aki szuz. Utána olvastam, es mindenhol azt irjak, hogy ez nem egy jo tarsitas. Pedig most nagyon boldog vok, ygy tunik megtalaltam az igazit. Az exem is szuz volt, vele csak szenvedes volt az elet.

Szeretnek hallani pozitiv torteneteket, hatha vannak kivetelek. Akkor kicsit megnyugszom, hogy van esetleg nekunk is eselyunk egy jo eletre egymas mellett.

2020. nov. 22. 11:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi mérleg-szűz páros vagyunk, igaz pont fordítva: szűz nő, mérleg férfi. Tudom én is, hogy alapvetően nem "ajánlják", de egyikünknél sem volt még ekkora összhang és harmónia egy kapcsolatban. Jó nekünk pluszba van még egy másik hátterünk is ehhez, de ebben az életben ez alatt a csillagjegy alatt születtünk és mindkettőnknél elég dominánsan meg is mutatkozik.
2020. nov. 22. 12:01
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Nincs ilyen tapasztalatom, de mindenképp szeretném elmondani hogy ez egy fa**ság.

Semmilyen tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a születési időnk, és születési helyünk bármilyen formában befolyásolná a személyiségünket. Ebből pedig az következik, hogyha emiatt szakítasz a pároddal, akkor egy fürdőszivacs értelmi szintjén állsz.

2020. nov. 22. 12:03
 3/13 A kérdező kommentje:

1-es, köszönöm, jo hallani a pozitiv torteneteket.

2-es, nem tervezek szakitani vele, es en orulnek neki a legjobban, ha neked lenne igazad.

Ment a pipa mindenkinek!

2020. nov. 22. 12:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Volt ilyen kapcsolatom. Talán az egyetlen olyan, hogy bántam az összes rá pazarolt percet.
2020. nov. 22. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
#2: De tulajdonképpen van rá tudományos bizonyíték, de ezt most hagyjuk. Csak érdekes, hogy egyáltalán minek írkálnak olyanok az ezotéria rovatba, akik se nem hisznek benne, se nem foglalkoznak vele...?
2020. nov. 22. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
1 és 5 voltam. Nézd, ha nagy általánosságban beszélünk, akkor két véglet lehet ennek a kimenetele. A mérleg levegő jegyként, lehet nagyon inspiráló a földjegyű szűznek, de lehet idegesítően nem evilági. A szűz a mérlegnek lehet egy jó evilági horgony, ugyanakkor lehet idegesítően földhözragadt is. Függ mindkettejük egyéni fejlődési szakaszától is, illetve, hogy mennyire tudták maguk mögött hagyni az ego játszmákat is. Ez mondjuk minden emberre ráférne csillagjegytől függetlenül is. ;)
2020. nov. 22. 12:26
 7/13 anonim ***** válasza:

#5-nek

A kérdező feltett egy kérdést, és én a legjobb tudomásom szerint válaszoltam. Ez a gyk.hu funkciója. Valaki feltesz egy kérdés, és mások válaszolnak rá. Semmilyem kitétel nincs a szabályzatban arra, hogy az ezotéria rovatba nem írhatnak mások, csak azok akik hisznek a sületlenségekben.

Tehát hogyha nem tetszik a "rendszer", akkor nem kell itt lenni.

Egyébként szeretnék bármilyen, jelenleg a tudományos diskurzusban is használt, bizonyítékot látni tőled (vagy akárkitől) arra, hogy a horoszkóp valid személyiségalkotó eszköz.

(#2-es voltam)

2020. nov. 22. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

De hát nem valaszoltál a kérdésére. 🙄🤣

Hagy ne én legyek a google számodra, jó? Nem fogok belemenni semmilyen kötekedésbe. Janák Jánosra rákereshetsz nyugodtan, vagy a Baktay Ervin Asztrológiai Akadémiára.

2020. nov. 22. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Mérleg nő, szűz férfi. Nem tudom mit számít ez, a neveltetésen múlik a dolog lényege, látod az előző kapcsolatod katasztrófa volt.

Házasok vagyunk. Jól érezzük magunkat. A szűzjegyűek mondjuk tapasztalatom szerint nem egy lepedőakrobaták. Férjem se az. De ezt már elengedtem, 30-on túl más prioritások vannak. Amúgy egy jó ember, segítőkész, dolgos, ezermester. :)

2020. nov. 22. 13:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Vagy csak te nem fogtad fel azt. ;)

Gondoltam hogy semmi érdemi bizonyíték nem tudsz mutatni azzal kapcsolatban, hogy akár csak egy kicsit is komolyan kéne venni ezt az egész ezoterikus, tisztánlátó/tisztánhalló/tisztánérző, tv-n keresztűl gerincműtétet végrehajtó ostobaságot.

(Azért csak a vicc kedvéért rákerestem a nevekre amiket írtál, és Janák Janost sehol sem találtam, viszont Janák Lajost igen. Nyilván nagyon otthon lehetsz a témában, ha még a saját hivatkozási alapodat sem ismered rendesen ;))

2020. nov. 22. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!