Van itt vki, aki merleg (lany) es szuz (fiu) parkapcsolatban el?
Megismerkedtem 1 ferfival, aki szuz. Utána olvastam, es mindenhol azt irjak, hogy ez nem egy jo tarsitas. Pedig most nagyon boldog vok, ygy tunik megtalaltam az igazit. Az exem is szuz volt, vele csak szenvedes volt az elet.
Szeretnek hallani pozitiv torteneteket, hatha vannak kivetelek. Akkor kicsit megnyugszom, hogy van esetleg nekunk is eselyunk egy jo eletre egymas mellett.
Nincs ilyen tapasztalatom, de mindenképp szeretném elmondani hogy ez egy fa**ság.
Semmilyen tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a születési időnk, és születési helyünk bármilyen formában befolyásolná a személyiségünket. Ebből pedig az következik, hogyha emiatt szakítasz a pároddal, akkor egy fürdőszivacs értelmi szintjén állsz.
1-es, köszönöm, jo hallani a pozitiv torteneteket.
2-es, nem tervezek szakitani vele, es en orulnek neki a legjobban, ha neked lenne igazad.
Ment a pipa mindenkinek!
#5-nek
A kérdező feltett egy kérdést, és én a legjobb tudomásom szerint válaszoltam. Ez a gyk.hu funkciója. Valaki feltesz egy kérdés, és mások válaszolnak rá. Semmilyem kitétel nincs a szabályzatban arra, hogy az ezotéria rovatba nem írhatnak mások, csak azok akik hisznek a sületlenségekben.
Tehát hogyha nem tetszik a "rendszer", akkor nem kell itt lenni.
Egyébként szeretnék bármilyen, jelenleg a tudományos diskurzusban is használt, bizonyítékot látni tőled (vagy akárkitől) arra, hogy a horoszkóp valid személyiségalkotó eszköz.
(#2-es voltam)
De hát nem valaszoltál a kérdésére. 🙄🤣
Hagy ne én legyek a google számodra, jó? Nem fogok belemenni semmilyen kötekedésbe. Janák Jánosra rákereshetsz nyugodtan, vagy a Baktay Ervin Asztrológiai Akadémiára.
Mérleg nő, szűz férfi. Nem tudom mit számít ez, a neveltetésen múlik a dolog lényege, látod az előző kapcsolatod katasztrófa volt.
Házasok vagyunk. Jól érezzük magunkat. A szűzjegyűek mondjuk tapasztalatom szerint nem egy lepedőakrobaták. Férjem se az. De ezt már elengedtem, 30-on túl más prioritások vannak. Amúgy egy jó ember, segítőkész, dolgos, ezermester. :)
Vagy csak te nem fogtad fel azt. ;)
Gondoltam hogy semmi érdemi bizonyíték nem tudsz mutatni azzal kapcsolatban, hogy akár csak egy kicsit is komolyan kéne venni ezt az egész ezoterikus, tisztánlátó/tisztánhalló/tisztánérző, tv-n keresztűl gerincműtétet végrehajtó ostobaságot.
(Azért csak a vicc kedvéért rákerestem a nevekre amiket írtál, és Janák Janost sehol sem találtam, viszont Janák Lajost igen. Nyilván nagyon otthon lehetsz a témában, ha még a saját hivatkozási alapodat sem ismered rendesen ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!