Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van ennyi negatív...

Miért van ennyi negatív vélemény a Bakokról?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon láttam jópár Bakkal kapcsolatos kérdést, és eléggé elkeserített, amit egyesek a Bakokról írtak, úgy, hogy a legtöbb Bakra ezek nem is igazak. Van valaki, akinek jó tapasztalata van Bakokkal?

2020. szept. 27. 09:41
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
59%
#19, az én macskám horoszkópja kos
2020. szept. 28. 09:12
 22/40 anonim ***** válasza:

19: nem hiszek az asztrológiában alapvetően, csak és kizárólag azt “hiszem” el amit a tapasztalataim alátámasztanak, az pedig jelen esetben valamilyen oknál fogva teljesen megegyezik az összes rák jegyű ismerősömnél és mindegyik egy nagyon kellemetlen ember pedig van közte rokon, barát, néhai osztálytárs, szomszéd stb. Én lennék a legboldogabb ha ez nem így lenne és jófejek lennének ahelyett, hogy keserítik az életemet.

*Az én kutyám bak és elég jófej azt kell, hogy mondjam, az eddigi legjobb természetű állatom.

2020. szept. 28. 10:24
 23/40 A kérdező kommentje:
19, 20: én se hiszek annyira komolyan abban, hogy a napjegy határozza meg az embert, mert pl egy hónapig csak ugyanolyan ember születik, mikor meg váltás van, akkor meg rögtön másmilyenek, ez elég nevetségesnek hangzik. Viszont olvastam a születési képletemet, és ott elég sok olyan dolgot olvastam, ami tökéletesen leírt engem.
2020. szept. 28. 10:27
 24/40 anonim ***** válasza:

23: igen, mert olyan dolgokat ír, amit az emberek 80%-a 80%-ban magára tud venni. Kiegészítve azzal a hatással, hogy azt hiszed, ezt rólad írták, és hajlamosabb vagy elfogadni. A tudomány Forer-hatásként ír erről, olvass utána, ha érdekel.

A horoszkópok (és általában az asztrológia) sikerességének egyik oka a Forer-hatás. Csak hát ez önbecsapáson alapul.

2020. szept. 28. 10:33
 25/40 A kérdező kommentje:
24: igen ezt én is olvastam.
2020. szept. 28. 10:44
 26/40 anonim ***** válasza:
Ha te ilyen okos vagy akkor elmondanád, hogy mi a bánatot keresel itt? Minek kommenteled ezt be mindenhova? Ennyire unalmas és nyomorult az életed, hogy nincs jobb dolgod? Gondolom ateistaként a vallás rovatban is térítesz, childfreeként a gyerekvállalás témában is stb. Az ilyen ember szánalomraméltóbb mint az aki elhisz egy leírt elemzést. Én veled ellentétben akkor sem szentelem az asztrológiának az életemet ha passzol, te viszont arra pazarlod a drága idődet, hogy teljesen feleslegesen becsapd magadat azzal, hogy elhiszed; egy tematikus témakörben majd eltántorít embereket az ellenvéleményed. Nice try.
2020. szept. 28. 10:48
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
26: hiszek benne, hogy az emberek rávezethetők dolgokra azzal, ha gondolkodnak. Ez nem időpazarlás, hanem olyan hobbi, mint másnak mondjuk a hegymászás.
2020. szept. 28. 10:59
 28/40 D-Mano ***** válasza:

Teljesen nyugodtan hagyd figyelmen kívül ezeket a véleményeket.

Akik ezeket a dolgokat írják, nem igazán értenek az asztrológiához. Az asztrológiai tudásuk nagy részét néphülyítő újságokból és weboldalakból szedik. És ezek a zavaros információk befolyásolják az egyéni tapasztalataikat egy-egy általuk ismert csillagjegyű ember megítélésében.

Az asztrológia nagyon hasznos tud lenni, ha valaki IGAZÁN ért hozzá, vagy, ha IGAZI szakértőtől kér tanácsot valaki. De az az asztrológiai ismeret, azaz téves asztrológiai tudás (torz és rommá egyszerűsített asztrológiai [tév]tudás), amivel a legtöbb ember rendelkezik, nemhogy nem hasznos, hanem egyenesen káros is.

Te is itt rosszul érzed magad egy csillagjegyről (a Bakról) kialakult általános tévképzet miatt. Komolyan kérdem, megéri mindez??

Én azt szoktam tanácsolni, hogy akarjunk és próbáljunk jobb emberek lenni. Mindenkinek van rossz oldala és egy csomó hibája (nyilván neked is). Próbáld ezeket feltárni, megismerni és magadat jobbá tenni.

A valódi asztrológia is sokat segíthet ebben, de téves asztrológiai tanokon nevelkedett tömeg, az sajnos téged is inkább eltérít a tisztán látástól. Mégegyszer: inkább hagyd az asztrológiát a francba, minthogy összezavarjon (többet árt, mint használ).

Viszonylag kevés Bak csillagjegyű (pontosabb szóhasználattal Bak "Napjegyű") embert ismerek, de az egyik kollégám, akivel igazán jól kijövök, az pont Bak jegyű (sőt, stelliuma van a Bakban).

2020. szept. 28. 11:03
 29/40 anonim ***** válasza:

27-es, magyarul nem velünk van a gond, hanem veled, mert beleállsz mindenkibe, ha kell, ha nem. De kérdem én, akkor végigjárod a templomi miséket is, hogy elmondd, nincs Isten és bemész az óviba is, hogy elmondd a gyerekeknek: "Nincsen Télapó, se Húsvéti nyuszi, se Jézuska", szóval ne higgyetek semmiben kis drágáim, mert ugyan minek?! Hiszen akkor nem "gondolkodsz".

Na, szóval szerintem nem kell térítőset játszani, itt úgysincs hatalmad, mert aki hinni akar, az ugyanúgy fog akkor is, ha a troll életedet itt éled és azt hiszed, micsoda "szent" vagy, mert te "megválasztasz" minket a hülyeségtől.

2020. szept. 28. 11:16
 30/40 anonim ***** válasza:
Mi értelme téríteni? Mindenki abban hisz amiben akar, mit zavar téged ha valakinek ez az asztrológia, Isten vagy a bacon? Semmi közöd hozzá, nem befolyásolja az életed sem hogy én milyen nézeteket vallok. Mellesleg csak halkan mondom, hogy 130-as IQ-m van, tehát gondolkodásra képes egyén vagyok... Felesleges a hobbid teljes mértékben amivel nem lenne baj, hisz a 4 fal közt azt csinálsz amit akarsz, csak te ezáltal más emberekbe kötögetsz bele indokolatlanul. Választhatnál valami kevésbé agresszív hobbit magadnak amivel nem kellemetlenkedsz. Engem pedig te megvilágosítani nem fogsz mert azon kívül, hogy olyan vagy mint egy szúnyog aki irritál azzal, hogy mindenhova odarondít teljes mértékben ignorálom az irományaidat.
2020. szept. 28. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!