9es, haha én pl skorpió nő vagyok és pont hogy utálom a papucsot. Mit csináljak vele? Nem gyereket akarok magam mellé hanem egy társat, aki önálló autonóm ember, aki képes cselekedni magától is, felismeri a helyzeteket...stb. Szerintem te keversz valamit, mert a szabadelvűség jelenthet sokmindent, csak párkapcsolati együttműködést nem általában-és ez nem “papucsságot” jelent. Szóval nem nem bírnak veled, hanem inkább komolyabbat keresnek, aki érti mit jelent párkapcsolatban élni és nem ragadt meg egy infantilis kisgyerek szintjén “szabadelvűséget” hírdetve-nyilas, ikrek, vízöntővel volt ez a tapasztalatom. :)
2020. szept. 15. 02:06
12/30 anonim válasza:
Levegő és földjegyűvel nem jövök ki igazán jól.
És igen, szeretem a papucs pasikat.
Egy Skorpió nő.
2020. szept. 15. 07:59
13/30 anonim válasza:
Én kíváncsi vagyok erre tényleg. Mert úgy gondolom, hogy aki már eljutott odáig, hogy megtanult írni meg olvasni, az nem hiszi el az ilyet. Ennyi erővel lehetne itt Mikulás még Jézuska hívő csoport is, ahol azt kérdezgethetnék az emberek naponta hússzor, hogy hoznak-e idén ajándékot. Bár ha belegondolok...
2020. szept. 15. 09:39
14/30 anonim válasza:
Akkor még egyszer megkérdezem. Elmondtad màr a véleményed erről fentebb is, bàr továbbra sem kérdezte senki. Tehát még egyszer: miért érzed úgy, hogy ide kell írnod a véleményed olyan emberekről, akiket érdekel egy bizonyos téma, ami làthatóan nem a te témàd?
2020. szept. 15. 10:15
15/30 anonim válasza:
Rendben, megpróbálok válaszolni. Valahogy kisgyerekkorom óta van bennem egy olyan kényszer, hogy megpróbáljam az embereket gondolkodásra bírni. Szinte mindegy, milyen témában, és milyen módszerrel, csak szeretem nézni, ahogy látnak, olvasnak, hallanak valamit, és azon elgondolkodnak. Persze itt nem látom, de legbelül valahol ez is jól esik. Valójában nem akarom senkinek megmondani, mit gondoljon, csak elérni, hogy gondolkozzon, és rájöjjön dolgokra. És azt hiszem, hogy ha néhányan elkezdenének gondolkodni, rájönnének, és nem születnének ilyen kérdések. De nem akarok "trollkodni", hagylak titeket. És elnézést kérek!
2020. szept. 15. 10:22
16/30 anonim válasza:
A csillagászattal, jóslatokkal már nagyon régóta dolgoznak, nagy utalkodók, nagy civilizációk is. Olvass utána, meg fogsz lepődni. Ez is olyasmin alapszik, nem a nők lapjás horoszkópokra kell itt gondolni. Ennek értelmében nem kell ledegradálni, ugyanis ez is egy tudomány àgazat. Igen az ezotéria is ide tartozik. Nem akarok erről hosszan beszélni, mert ahhoz több hely/idő kellene de innen nézve azt, hogy te nem tartod gondolkodó embereknek azokat, akik ezzel foglalkoznak, sok szempontból nem állja meg a helyèt. Te valószínűleg más típusú ember vagy, ami viszont nem jogosít fel téged arra, hogy ilyen módon minősítsd a többi embert, akit pedig egy másfajta ismeret érdekel, ne adj Isten hisz benne.
2020. szept. 15. 10:41
17/30 anonim válasza:
Persze itt nem látom, de legbelül valahol ez is jól esik.
Sajnálatos hogy jólesik a korlátoltság. El kéne egymást fogadni, nem minősíteni. Mellesleg te is csak a látszat érdeklődést és nyitottságot mutatod mások felé. Dehogy érdekel téged, miről mit meg hogy gondolnak màsok. Az érdekel, hol tudod elmondani a magadét, ami mást mint te.
2020. szept. 15. 10:46
18/30 anonim válasza:
A gondolkodást nem arra értettem, hogy aki ebben hisz, az nem gondolkodik. Gondolkodnak az oltásellenesek és a homeopátia-hívők is. Csak olyan irányba, aminek vélhetően nincs értelme. Az ezotéria áltudomány.
És igazad van, az érdekel, hogy elmondhattam a magamét. De most már nem adok okot további bosszankodásra, mert indulok nyaralni, és ott fogok annyi ingert kapni, hogy nem kell idejönnöm. Kellemes napot mindenkinek. :)
2020. szept. 15. 12:07
19/30 anonim válasza:
Senki nem bosszankodik miattad, csak diskurzus volt itt.
2020. szept. 15. 13:13
20/30 anonim válasza:
A 9-es válaszoló vagyok.
12-es, köszönöm, hogy megerősítetted a véleményemet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!