Sajtoslány kérdése:
Skorpió nőhöz milyen csillagjegyű féfi illik szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 16:56
1/30 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy skorpió nő. A születési hónap csak egy kis szelete a teljes képletnek.
3/30 anonim válasza:
Semmi értelme a kérdésnek. Hogy kik illenek össze, az a két illető személyiségén múlik főként.
4/30 anonim válasza:
Olyan aki tudja tartani a tüzet benne mivel a skorpió nő az egyik legtüzesebb jegy szerintem.Minden jó indulattal írom ezt:kösse fel a gatyáját az aki vele kezd!😁😉
5/30 anonim válasza:
Én komolyan nem értem a kényszeres válaszolókat... nem hiszel benne ok, senki nem kérdezett ez esetben, nem neked szól a kérdés, lehet tovább görgetni. Tényleg, miért érzik egyesek, hogy oda kell hànyniuk mindenhová a “véleményüket”? Miért élnek abban a tévhitben, hogy ez bárkit is érdekel? Komolyan, tudom, hogy off, de ezektől a kényszeres válaszolóktól komolyan hányni tudnék már...
6/30 anonim válasza:
Amilyen megtetszik neki. Élete párja kb. bárki lehet, akinek megfelelő személyisége van. Most hiába mondom, hogy hú egy bika vagy halak de jó lesz, mert mi van, ha kifogsz egy más csillagjegyet, aki álom, a bika meg egy 0 lenne neked?
7/30 anonim válasza:
Akit nem zavar egy kis szurkálódás :)
8/30 anonim válasza:
A napjegyből nem tudnék sokat mondani, de valami levegő jegyűt. Ha viszont szeretsz valakit, akkor nem fontos az, hogy mi a csillagjegye. Vegyük például a nővéremet és a férjét, nővérem szintén skorpió, a párja pedig vízöntő. Nagyon jól megvannak de mint már mondtam, ez nem határoz meg sok mindent, sőt, igazából semmit.
9/30 anonim válasza:
Hogy milyen férfi?? Olyan, aki nem tart egy skorpió jegyű nőtől. Én nyilas vagyok, és velem nem bírnak a skorpiók. Tapasztalatból mondom. Szeretik a papucs pasikat, akik le mennek kutyába, akik kis csicskák. Ilyenek a halak, a bak, a kos jegyű férfiak. Általában ezek a legnagyobb papucsok. A nyilas, az ikrek, örökké szabadok, ezen az elven vannak.
10/30 anonim válasza:
Mint mindegyikhez: gazdag bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!